web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Denis Alibec și Lucian Goian au făcut donații importante pentru campania noastră. Plus alți oameni buni

Înainte să plecăm spre Moldova, acolo unde vom ajunge la mai mulți tineri fotbaliști fără posibilități materiale, am vrut să anunț alte două gesturi frumoase făcute de cei care au înțeles importanța campaniei noastre. După ce am revenit din Maroc am găsit la redacție un pachet trimis de Lucian Goian în care este un tricou de joc al lui CFR Cluj, tricou pe care îl voi scoate în curând la licitație, iar banii obținuți vor fi transformați în ghete.

Apoi, la scurt timp după acest episod, contul de donații a fost alimentat fără o notificare prealabilă de Denis Alibec. Atacantul Astrei Giurgiu ne-a trimis 1500 de lei și fac acest anunț doar după ce i-am cerut acceptul, el voia să rămână anonim. Repet, o fac doar pentru că sunt convins că ei pot fi exemple.

La capitolul donații le mulțumesc în aceeași măsură unor băieți buni din Tg. Mureș. Flavius a venit în București cu sacoșe pline de ghete de fotbal, mingi și câteva echipamente pe care le-a strâns cu ajutorul colegilor cu care joacă fotbal. Așadar, le mulțumim lui Liviu, Luci, George, Mircea, Neluțu, Cristi, Cucu, Silviu, Nicu și Alex și pentru donația în bani.

tg-mures

Le mulțumesc și celor care, din țară sau din străinătate, ne-au trimis echipamente pentru copii. Din Germania, Italia, Anglia și din Suedia.

Puteți contribui la campania noastră:

  • RO23INGB0000999902853364 – în LEI
  • RO92INGB0000999901128432 – în EURO
  • Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank. Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.