web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Denis Alibec e din nou alături de noi în campania ”Ajută-i să crească!”

Cel mai mult mă bucură faptul că fotbaliștii care s-au alăturat până acum campaniei prin care vrem să ajutăm juniorii fără posibilități materiale din România au făcut asta înțelegând pe deplin importanța demersului. Din nou, unul dintre fotbaliștii care merită aprecierea tuturor este Denis Alibec. După ce, la începuturile campaniei, a contribuit cu o sumă importantă de bani din care am cumpărat o groază de perechi de ghete, apărători și alte articole de echipament sportiv, Denis a vrut să facă mai mult.

Și a făcut! Așa că am de la el două perechi de ghete Nike personalizate, ghete care cu siguranță vor da un boost de încredere important copiilor care le vor purta. Și pe lângă ghete, transmit și mesajul că Alibec urmărește campania, urmărește copiii pe care îi ajutăm toți și va mai contribui ori de câte ori va fi nevoie pentru ca noi să ajungem la cât mai mulți juniori, tineri fotbaliști la început de carieră.

4 comentarii

  • “Liga” ce legătură are ce spui tu cu subiectul articolului ? Si ce legătură are sau ce contează pe cine si cum plătește din moment ce a ajutat niște copii? Contează asta așa mult sau contează ca niste copii au fost ajutați?

    • Daca nu erai anonim, daca iti asumai cu nume si prenume tampeniile, ti le lasam. Altfel, te-am sters!

      • Care tâmpenii? Că aia de la Pro nu au legătură cu fenomenul, cu statisticile și că nu au habar sa comenteze știe o țară întreagă, că restul sunt și mai noi nu neg, dar e grav daca argumentul lor e că sunt mai puțin proști decât restul.

        Numele și prenumele cu ce te ajută? Semnam vreun act? Tai chitanțe aici pe blog pentru comentarii? Voiai să ne împrietenim pe Facebook? Sau care e șmecheria cu numele?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.