web analytics
Diverse

Demarez campania #numaivădrogațlavolancăomorâtoameni! 1 share = 1$, 1 like = 1€

Un țărănoi care a descoperit marijuana și care avea boala copilului, cum se zicea la mine-n cartier, a omorât cinci oameni cu mașina. Simplu și eficient! S-a urcat la volanul jafului din dotare, a intrat pe contrasens apoi într-un refugiu unde niște amărâți așteptau autobuzul.

I-a spulberat și au murit toți cinci în timp ce el a scăpat pentru că airbag. Cu acest prilej demarez campania #numaivădrogațlavolancăomorâtoameni adresată țărănușilor de peste tot, în special din București, care conduc mașini după ce fumează marijuana. Pentru că da, marijuana e cool și nu dăunează și astea. Și e atât de cool încât îmi permit să fiu și eu cool și să propun o metodă cool de a-i pedepsi pe cei care fumează și apoi conduc:

BĂTAIA! Nu pușcărie, nu dosar penal, astea-s pentru consumatorii de heroină, cocaină și krokodil! Pentru hipsterii cu iarbă trebuie bătaie, tată! Scoți din mașină și bătuți în văzul lumii, să plângă de față cu ăia care așteaptă autobuzul în față la Universitate.

#numaivădrogațlavolancăomorâtoameni

numaivadrogat

3 comentarii

  • Sa stii ca hipsterii cu iarba pot sa se apere si sa te bata ei pe tine daca faci pe cocalarul ignorant. Tu ai vazut pe cineva sa ii dea pedala cand e pe weed? Ai vazut pe cineva vreodata pe iarba?

    • Ia sa vad eu cum ma bate pe mine hipsterul pe iarba. Te astept, stii de unde sa ma iei, eu nu-s anonim pe blog.

  • Ma alatur! Unde semnez? Sau semnez direct cu telescopica pe unul ca ala din Braila?
    Propun si campania #bamedicilorsaajungetidupaceipecareiilasatisaomoareoameni…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.