web analytics
Fotbal intern

Degeaba transferi fotbaliști. E nevoie de un antrenor și de un finanțator normal la cap

Ce o studia Dică, nu știu. Eu, fără școală de antrenori, știu că dacă pregătesc un meci contra unei echipe cu Eric o să am grijă să le zic fundașilor că dacă-l lasă cum l-au lăsat ăștia de la FCSB în minutul 31 o să o belim. Nu e mare brânză, trebuie doar să te mai uiți din când în când la fotbal și îți dai seama.

E tare rău cum cel mai bun lot din România reușește să producă un fotbal de nivel de playout. Așa e când antrenorul e, de fapt, un finanțator dus cu pluta. Iar ”antrenorul” de pe bancă are influență zero asupra echipei. Încep să-l bănuiesc și că nu se pricepe.

Păcat că n-a jucat și Planici ăla pe care l-au adus de la Real Madrid pentru 12,4 milioane de franci. Mi-ar fi plăcut să îl văd pe teren.

Cred că e primul meci în ultimele două sezoane în care Pintilii a fost slab. Nu mi-a plăcut deloc! Și în momente de genul ăsta de la jucători precum Pintilii aștepți ceva. Mi-a plăcut Cicâldău, deși mai are de muncit, mi-a plăcut și de ăia care înjurau pe stadion și se auzea pe post. Am râs!

N-am nimic cu Budescu, nici cu Alibec. N-am nimic pentru că mie-mi plac fotbaliștii. Bă, dar nu poți înjura în halul ăsta arbitrul, oricât de Găman ar fi el. Ăla e la 15 centimetri de tine, îți dă galben și tu îi zici ”te-n paula mea de prost”?!?!?!?! De ce nu sunt eliminați fotbaliștii care fac așa ceva?

Mladen, really? Mladen?!?! În ce lume, în ce univers paralel în care șoarecii sunt stăpâni și ne pun să construim piramide cu cârca, unde ar mai putea juca Mladen în Liga 1? Și nu oricum, ci la campioană. Vă provoc, vă rog, vă implor să îmi scrieți o calitate pe care o are Mladen. Dau fundă!

Am început să pun cruce pretențiilor pe care le aveam de la Florin Tănase. Nu se poate, nene, așa! Înțeleg accidentările grave, timpul de recuperare, frica după revenire. Dar nu poate să dureze un sezon treaba asta.

New era ăsta de Grădinescu nu doar că nu nimerește fotbaliștii, dar e și gică contra. Pentru el nu există FCSB, e Steaua, tată! Steaua face, Steaua atacă, Steaua e numai una. Bă, nu zic că trebuie să îți convină situația, că nici mie nu-mi convine teatrul ăsta, însă chiar să nu respecți o treabă de bun simț? Steaua joacă în liga a patra, e altă echipă, de ce nu îi zice FCSB așa cum îi zice toată lumea, inclusiv Liga. Pe sistemul ăsta de mâine boschetarul care doarme pe bancă în spatele blocului la mine e Emil Grădinescu. Nu contează că pe el îl cheamă Relu, eu îi zic Emil Grădinescu de la Dolce.

8 comentarii

  • Faptul ca spunem Steaua FCSB-ului, nu e chiar asa grav. Cum nu o sa pot spune niciodata bulevardului 1 Mai, Ion Mihalache. La noi treburile astea nu se vor schimba niciodata. Suporterii care au migrat la Steaua armatei au facut-o mai mult de boala pe Becali; care romanas de-al nostru prefera liga a 4? Eu le urez succes dar e un proiect utopic. De abia se tarasc echipe din liga 1, care prost o sa bage banii intr-un proiect de genul asta. Nu mai merge ca acum 40 de ani cand puteau lua cu japca orice fotbalist voia muschiu’ lor. Trebuie investitie… Si da, trebuie si stiinta. Dica vorbeste ca intr-o compunere scrisa de un elev de clasa 3-a… Nu stiu cum dreacu’ ne-am pricopsit in ultima perioada numai cu puscarii de antrenori; si la nationala, si la Becali F.C.

  • Calitatea cea mai mare a lui Mladen e că are pe legitimația de joc AS Roma. Nu contează că nu a jucat efectiv acolo, el e fost coleg de baza de antrenament cu Totti. Totti, ba, ăla pe care noi îl știm durat de la tv.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.