web analytics
Fotbal intern

Degeaba ai bani dacă îl ai pe MM Stoica la HR

FCSB s-a lăudat mereu că e cel mai profi club din România. Și a mâncat rahat mereu, cel puțin în ultimii șapte ani a mâncat. Înainte, nu știu. Sigur, FCSB a avut mereu cei mai mulți bani, a plătit cel mai bine aproape de fiecare dată, a asigurat jucătorilor cele mai bune condiții de antrenament, cazare, cantonament. Însă nu au fost profi atunci când a venit vorba despre calitatea profesională a angajaților. Sunt un miliard de exemple pe care n-am chef să le reiau acum, însă reiau ce am scris acum câteva zile în ProSport.

După ce Thomas Neubert a plecat de la FCSB, marele specialist de renume internațional, ”spaima Galațiului”, ”olimpicul din Micro 2”, MM Stoica l-a adus pe Matteo Spatafora la echipă. Pentru scurt timp, trecerea de la metodele neamțului la cele ale lui Spatafora a fost un eșec uriaș. Așa că după ce și-a pus mintea la contribuție din nou, cel mai citit om ”după Jilava” l-a recomandat lui Becali pe Marian Lupu. Marian Lupu preparator fizic pe la echipa națională.

Ei bine, a venit Marian Lupu și a făcut praf echipa. I-a distrus pur și simplu, a nenorocit fotbaliștii. Și nu doi-trei, pe toți i-a nenorocit. În toată istoria acestui club nu a existat un număr mai mare de accidentări musculare, e plin de rupturi, de recidive la rupturi, e plin de întinderi, de contracturi, au mușchii pilaf. Ei, săracii, o mai reclamă prin declarații, dar dacă nu știi despre ce e vorba nu prinzi aluziile. Budescu a vorbit atunci când l-au împins să revină după o ruptură, Nedelcu a zis și el ceva, Coman s-a plâns într-un interviu pe la ProTV, am impresia. Aseară, Tănase a aruncat-o subtil: ”Simțeam ceva de două-trei zile, o durere…”.

Și nu, nu încercați să îmi explicați voi mie cum unul s-a rupt pentru că era gazonul înalt și altul a alunecat la duș. Gazon înalt, mâzgă la dușuri și intrări tari sunt de când e fotbalul, dar să se rupă un lot întreg nu am mai văzut.

Accidentări în acest sezon:

Budescu – ruptură musculară în meci
Benzar – ruptură musculară în meci / recidivă la antrenament
Planic – ruptură musculară în antrenament
Pintilii – ruptură musculară în meci
Coman – contractură musculară în meci
Momcilovic – întindere musculară
Bălaşa – ruptură musculară
Nedelcu – contracturi musculare / întindere musculară la antrenamente
Alibec – contracturi musculare
Tănase – întindere musculară / contractură musculară
Teixeira – entorsă în meci / contractură musculară în meci
Man – întindere musculară la antrenament

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.