web analytics
Fotbal extern

Decizie răsturnată la apelul din cazul PAOK – Olympiakos

Azi-noapte, pe la 02:00, Comisia de Apel a luat decizia în cazul PAOK – Olympiakos. După ce în primă fază Comisia de Disciplină a dat meci pierdut, depunctare de 3 puncte și 2 jocuri fără spectatori, la apel a fost decis că:

  • PAOK va pierde meciul cu 3-0
  • depunctarea de 3 puncte va fi anulată
  • suspendarea terenului timp de 2 meciuri va fi anulată

Acum e haos la casele de bilete, pentru că jocul cu AEK e diseară. O să fie o atmosferă incredibilă. PAOK a revenit pe locul 2, cu 52 de puncte, adică 2 puncte sub AEK înaintea jocului direct. Victoria înseamnă trecerea pe primul loc.

Partea tare e că rusul care deține PAOK a anunțat că nu e mulțumit de faptul că a mai rămas o sancțiune și că Oly n-a fost ”arsă”, așa că va contesta și această decizie. Și tind să îi dau dreptate, lașii au ieșit de pe teren fără motive serioase, meciul putea să se joace, nimeni n-avea nimic.

7 comentarii

  • Daca i-ar penaliza pe Oly unde am ajunge? Sa arunce toate echipele cu diferite obiecte in capul antrenorilor adversi, poate-poate pleaca acasa si agresorii castiga meciul. Nu cred ca e normal. Trebuia sa fie o sanctiune ca sa descurajeze astfel de comportament.

    • I-a aruncat cu o rola de hartie care l-a lovit in zona fetei, fara sa afecteze vreun organ sau simt. Jegul ala s-a tavalit de parca ar fi aruncat cu o grenada. Daia ar fi trebuit sanctionat.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.