web analytics
Fotbal intern

De unde atât de multă bucurie?

Meritul mare al fotbaliștilor lui Dinamo e că au luptat până nu s-au mai putut mișca din cauza cârceilor. Nu e vina lor că nu sunt suficient de valoroși, e vina conducerii. Dinamo nu trebuia să ajungă în situația de a se bate pentru playoff, nu e Rapidul să trăiască din drame, m-am întristat când am văzut cum s-a bucurat banca tehnică la golul de 2-2. Asta a ajuns Dinamo?

Cu cine să bați Craiova, mă? Cu Monroy și Nica? Nici măcar când îl ai pe Calancea nu poți, tot o ține bine Craiova. Pentru că e diferență de calitate, dacă terenul nu era de patinaj artistic era 5-0 la pauză pentru olteni, era umilință istorică. Păi tu îl pui pe Nica să joace fotbal? Săracul, e mai ofilit decât Dănuț Lupu. Voi vă dați seama ce a făcut ăsta în Italia dacă e de 8 luni la Dinamo și are forma asta? Dinamo are fotbaliști buni, dar nu prea mulți!

Miriuță și-a făcut și el șpăgile iarna asta, a? Monroy, serios? :)) Ciobănaș ieșit din formă, fără meciuri în ultimii 13 ani, cu intervenții de fotbalist de liga a cincea Maramureș. De ăsta avea nevoie Dinamo acum? Serios?

Craiova are o echipă tare bună pe fază ofensivă, Mitriță îmi place încă de prin 2013 (parcă), atunci când juca la FCSB în Europa Youth League. Și cum ăia de la FCSB sunt niște ași în a ochi fotbaliști, MM Stoica fiind de Oscar la capitolul ăsta, l-au oprit pe Târnovan, pe Mitriță l-au trimis înapoi la Viitorul. Cum care Târnovan? Exact!

Acum stau și mă întreb: care e Hanca ăla adevărat? Ăla din partea a doua a sezonului trecut sau ăsta din acest sezon? Că așa diferență n-am văzut, parcă l-a înlocuit cineva, e deosebit de slab, nicio legătură cu fotbalul pe care îl arăta când era Contra antrenor.

O îndrăznesc și pe asta: Hațegan e cel mai prost arbitru din România. Mă rog, din Liga 1! De departe, nu există competiție, Avram Frodo nu e atât de slab. Serios, are pile, nu știu ce naiba are. Poate-și plătește locul, poate plătește să arbitreze. Dar omul care nenorocește speranțele altora de mondiale e slab rău, n-are nicio treabă!

Știți cine e Răzvan Popa, băiatul ăla înalt care a intrat în minutul 70 în locul lui Bărbuț. E fotbalistul care acum trei ani juca la Inter Milano (echipa mare!) timp de 80 de minute în meciul cu AC Milan din International Champions Cup. Era înlocuit de Mateo Kovacic. 🙂 Ce s-a întâmplat? Nu știu, dar pun pariu că s-a întâmplat ceea ce credem toți că s-a întâmplat. 🙂

A 400-a oară. Dinamo nu își merită galeria. De fapt, Dinamo și-o merită. Fotbaliștii, antrenorii și conducerea, nu!

A, vedeți că mi-a ieșit din nou pronosticul. E deja obișnuință, cotă de 2.03 la GG!

10 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.