web analytics
Fotbal intern

De la ȚSKA – CFR. Cu spectatori

Comentatorii păreau speriați în start de parcă CFR Cluj juca cu Liverpool. Și mă mir pentru că mie mi s-a părut uriașă diferența de valoare încă din start. Da, le-am văzut ocaziile, am fost atent la meci, dar e chestia aia de care îți dai seama ușor după ce ai văzut 45.000 de meciuri la viața ta. CFR era, cât se poate de limpede, echipa mult mai valoroasă.

Lăsând un pic fotbalul la o parte, cât de mișto e cu suporteri? Nu zic, probabil că e o idee proastă în contextul actual. Acolo nu s-a respectat nicio distanțare. Dar nu discutăm despre asta. Profit doar de ocazie să spun că mai repede m-aș uita la ȚSKA – CFR cu spectatori decât la Barcelona – Real cu tribunele goale. Poate sunt eu defect, nah!

Revenind. Cu cât bate mai ușor CFR Cluj pe cineva, cu atât mă enervez mai rău pe Dan Petrescu. Nu-mi place deloc cum vorbește el despre adversari ca și cum ar juca doar cu Brazilia de fiecare dată. OK, a mers prima data. A mers și a doua oară, dar e gata! Am înțeles, ne-am prins de ștou.

Chiar și în condițiile astea, CFR arată așa cum trebuie să arate o echipă solidă. Și, ca să fiu sigur că mă înjură oltenii din nou, eu cred că tot clujenii sunt principala favorită la titlu în acest sezon. Sau, hai. Nu văd diferențe mari în favoarea oltenilor.

Nu știu cât de mult e meritul lui Dan Petrescu, dar e clar că are merite. Și vedem încă o dată cât de important e antrenorul la o echipă. Unul care să nu fie umilit public, unul care are autoritate în fața fotbaliștilor. Chiar dacă, poate, în spatele ușilor închise cu patronul discuțiile sunt altfel.

4 comentarii

  • Scuti… Mai lasa-ne cu clona CSU, te credeam ziarist serios, o sa vezi tu cat de slaba este clona CSU… Este undeva la nivelul lui FC Botosani, termina maxim pe locul 3.

    CFR este mega favorita la titlu si singura care o poate incurca este FCSB, SINGURA, de data aceasta FCSB chiar este pregatita sa se bata cu CFR, poate aberez eu dar nu ma insel… Sezonul acesta este omogenizata echipa si cand va reveni si Florinel Coman va fi mult mai puternica…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.