web analytics
Fotbal intern

De la AS Tricolor – Steaua 0-1. Probleme, probleme și un om problemă!

Până la meciul direct de pe 14 aprilie, Steaua și Academia Rapid merg perfect. După ce Academia Rapid a bătut cu 3-0 pe Comprest, o echipă de mijlocul clasamentului, Steaua a replicat cu o victorie la limită, 1-0, în meciul cu AS Tricolor, echipă de pe locul 3. Câteva chestii:

Înțeleg că e liga a patra, dar stadionul Rocar trebuie scos din uz, că bănuiesc că nu se poate pune problema unui nou covor de iarbă. Câmpia aia bătătorită i-a incomodat azi pe jucătorii ambelor echipe, mingea sare complet imprevizibil, nu se poate juca fotbal pe așa ceva.

În continuare, chiar dacă sunt și alți jucători valoroși, eu consider că Predescu e unicul om care poate face diferența într-un meci Steaua – Academia Rapid. I-am văzut și pe unii și pe ceilalți, repet, sunt valoroși mulți, însă nu e niciunul care poate aduce surpriza așa cum o aduce Predescu.

Așa cum o aduce Predescu atunci când nu se joacă, când nu driblează excesiv sau când nu pierde mingea aiurea. Când nu face lucrurile astea, e de nivel înalt, mult mai înalt decât liga în care joacă. Ah, iar Răsdan e un fel de Pintilii la FCSB, doar că mai ofensiv.

AS Tricolor, echipă bună. Doar că foarte nervoasă, nu pricep de ce. Numărul 7 de la Tricolor, de exemplu, trebuia eliminat de vreo câteva ori. Intrări dure, simulări aiurea, nervi degeaba, parcă juca pe bani. Wink! Plus că a făcut gesturi prin care a provocat, în repetate rânduri, galeria și suporterii din spatele porții Stelei. Deci și ”cetățenii” între care m-am numărat. I-au dat curaj tatuajele de pe ureche, el cu Rihanna ce mai sunt tatuați așa.

Apropo de nervi și simulări. Predescu a avut noroc azi, s-a cam jucat pe lângă cartonașul roșu pentru că îi place să plonjeze. Apoi, dovadă de maturitate din partea portarului Iancu și din partea lui Răsdan. Într-un moment în care toată lumea era încordată, galeria în special, au venit și și-au luat colegii din jurul băiatului cu numărul 7 de la Tricolor, după ce băiatul cu tatuaj în spatele urechii precum Lady Gaga i-a dat un cap în… cap lui Grigore, am impresia.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.