web analytics
Fotbal intern

De ce s-a prezentat Viitorul?

Serios, de ce? Care sunt motivele pentru care rupi stratul de ozon deplasând la București un autocar Euro 2 care consumă 20 de litri de motorină la sută?

Ca să îl trimiți pe teren pe Mățan în fața FCSB-ului? Mățan care suferă de sindromul câinelui de poșetă, unul care nu își știe dimensiunile, se ia în gură cu cei mari și sfârșește îngropat în curtea din spate.

Ca să ne arăți că după ani în care ai urmat o strategie clară te-ai transformat într-o Academica Clinceni speriată de dimensiunea adversarului? De când nu atacă Viitorul? Că a mai jucat cu FCSB, cu CFR, cu cluburi bune. Și s-a mișcat, a făcut ceva, chiar dacă nu a câștigat mereu.

Sau ca să ne arăți imaginea falimentului unui departament de scouting care i-a propus spre transfer pe Martinez Ortega și pe Luckassen? Cum au gândit-o pe asta? Bă, e unu’ care seamănă cu Raul Meirelles, îl luăm? E de-o vârstă cu Hagi, a fost modest toată cariera, dar sută la sută rupe norii la noi! Plus ăla de la Iași care n-a făcut nimic în Copou. Și ăla e sigur o achiziție excelentă! Eu încă sper că la Viitorul e ca în Formula 1 și sunt câțiva care plătesc lunar pentru un loc.

La FCSB nu e pe bază de surprize. Coman și Man au motoarele turate și e suficient pentru ca echipa să meargă bine. Combină asta cu o pregătire fizică excelentă, vezi și presingul constant, și îți vei da seama că se putea juca până în noiembrie și Viitorul nu dădea gol. Nici ocazii nu avea.

Viitorul n-avea de ce să se prezinte la meciul ăsta. Sau se putea prezenta cu copiii de la tineret, cu Munteanu, cu Pitu ăla mic, măcar vedeam că încearcă cineva ceva. Dar când vârful tău de lance e Chițu, imaginea depresiei în lume pe 2020, ce să speri, ce să vrei?

8 comentarii

  • Scuti, daca FCSB se pregateste in continuare asa din punct de vedere fizic isi va sufoca orice adversar in Liga 1, inclusiv pe CFR in acest sezon… Au jucat 3 meciuri intr-o saptamana si nici nu se vedea desi nu au avut decat o saptamana de vacanta si Neubert are maxim o luna si jumatate la echipa. Cele doua saptamani de pauza vor cimenta pregatirea fizica a celor de la FCSB. Intr-o luna vor fi mult mai bine pregatiti decat sunt acuma combinat cu tineretea echipei efectiv ii vor face sa para niste monstri din punct de vedere fizic fata de restul competitoarelor din campionat. Ca sa faci pressing agresiv in jumatatea adversa de cate ori mingea este la adversar inseamna o pregatire fizica temeinica care va face diferenta fata de restul echipelor.

    • Sa vedem daca tine. Daca nu se rup, daca e calculat bine mom de explozie. Sunt variabile multe, Neubert n-a reusit minuni in al doilea mandat la fcsb, nu e obligatoriu sa reuseasca acum.

          • Ii “racoreste” in sensul in care ii strica. Inevitabil vine momentul in care pierd punct sau puncte si atunci in loc sa le tina spatele si sa-i sustina ii va balacari. Eu imi pastrez parerea ca nu au nici lot construit cum trebuie pt rezultate importante de genul “primavara” si campionatul. Le trebuie ceva “batrani” harsaiti si cu stapanire de sine. Ar avea o sansa pe intern daca nivelul continua sa scada – au totusi cativa pusti de valoare. Insa portar n-au, unul sau doi inchizatori centrali gen Pintili n-au, un mijlocas ofensiv cu pasa dar si cu dribling eficient n-au. Din punctul meu de vedere astia trebuie sa fie jucatori maturi, in a doua jumatate a carierei. Dovada clara e la CFR. E o simpla opinie, vom vedea daca am avut dreptate sau nu.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.