web analytics
Fotbal extern

De aia sunt nemți, nu români. Sau sud-americani

Germania se putea întoarce cu coada între picioare din Rusia, nu pentru prima dată în istorie. Și, da, au jucat prost. Dar au ratat de le-a venit rău în repriza a doua, mai ales pe final, rar am văzut asemenea ghinion la un nivel atât de ridicat. Nu cred că putem avea discuții, victoria e meritată chiar dacă a venit așa târziu. Nu?

Suedia a făcut un meci defensiv foarte bun, inestetic, dar bun. Faza e că Germania nu e la primul astfel de adversar și, acum mai mult decât oricând, nemții au probleme în a desface. Asta și pentru că nu mai văd în lot un fotbalist capabil să facă altceva mai mult decât să paseze drept. Și da, Ozil e putoare și de multe ori îl urăsc, dar Ozil e ăla care putea face asta. Nu e principala cauză, dar e una dintre ele.

În pauza meciului eram viteaz pe WhatsApp. 🙁

Să nu credeți, nici măcar o clipă, că Suedia cu care am jucat noi la Craiova și pe care am bătut-o cu 1-0 în primăvară e Suedia asta care s-a ținut bine azi. Da? Că văd că dinspre FRF asta se lasă înțeles. Nu, noi am bătut la limită niște rezerve ale Suediei. Iată:

De ce să vă mint? Chiar dacă joacă prost, nu vreau să văd eliminate echipe precum Germania sau Argentina. Nu vreau să le văd eliminate pentru că presimt că adorm la TV dacă văd în fazele finale echipe de tipul Suediei. Să mă scuze blonzii, dar nu pot cu defensivă aglomerată mai departe de grupe, chiar nu pot, nu suport. Speram că astea rămân aici, în școala gimnazială, la liceu dăm drumul la băutură, femei și droguri.

Vreau să remarc din nou jocul superb prestat de cel mai mare blendărău din istoria fotbalului german, numitul Muller. Acest Bănel Nicoliță în formă proastă. Da, știu, nu mă pricep eu, știți voi de la televizor că e bun. Și de pe transfermarkt, că are cotă mare și dă goluri. Plus că probabil e și băiat bun, dă mâncare la săraci și ajută o bătrână să treacă strada. Deși, la ce privire are, mi-e teamă că o ajută fără ca ea să vrea.

6 comentarii

  • Nu dribleaza, nu paseaza, nu centreaza, dar are cifre bune si pentru asta e apreciat de toti nestiutorii fenomenului. Hmmm…parca seamana cu altcineva…

      • Sunt convins ca stii… Este vorba despre jucatorul care si-a carat echipa in spate la CE 2016 cu cele 3 goluri ale sale si care a fost “decisiv” pentru natinala lui in finala. Un glob intreg, dar mai ales invitatii din studiourile Digisport, nu contenesc in a ne aminti zilnic despre impactul nimicitor pe care l-a avut la nationala sa la CE 2016.

  • Un gol la 3 meciuri pt Bayern si pt nationala pe post de AMC. Inteleg, nu e talentat, dar sa zici ca nu e bun deja e blasfemie… Joaca si AMR si AML si dc e cazul ST… E in top 10 marcatori (da, cu fotbalul de azi, extra defensiv) si la cum se tine il vad in top 3 marcatori all time pt Germania.
    E anti-talent dar frate, talentul e doar 10%, in rest munca, munca, munca.

  • thomas muller de 2 sezoane e cel mai mort jucator german. de când a tras fizic și a pierdut viteză și agilitate săracu nu mai poate să facă nimic. Bine, nu că muller e recunoscut ca făcând ceva bine – el nu pasează bine, nu prea le mai finalizează bine, centrări n-are..

  • Scuti ce ai cu muller? e bun, e ok ! wenger ala din atac e terminat pe viata. nu muller e problema din atac, ci wenger ala !

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.