web analytics
Motorsport

Daună totală pentru Lorenzo. Accident grav, motocicletă ruptă în două

Cursele GP-ului Thailandei vor fi transmise în direct de Eurosport. Duminică de la ora 7:00 va fi cursa Moto3, de la 8:20 va fi cursa Moto2, iar cursa MotoGP o să fie live de la ora 10

A ajuns MotoGP-ul și în Thailanda pentru că, nu-i așa, trebuie să meargă acolo unde sunt fani și unde sunt sponsori. Am văzut două sesiuni de antrenamente libere interesante, sesiuni în care am văzut și un accident oribil al lui Jorge Lorenzo. Pilotul Ducati care a căzut rău la Aragon, în primul viraj al cursei, a comis-o din nou în FP2 din Thailanda.

Imaginile sunt îngrozitoare, iar felul în care a sfârșit motocicleta Ducati dă măsura căzăturii. Din câte știm până acum, Lorenzo a fost transportat la spital pentru îngrijiri și mă îndoiesc că va primi acceptul pentru a mai continua antrenamentele și pentru a concura duminică.

Altfel, cel mai rapid pilot din primele două sesiuni de antrenamente a fost Andrea Dovizioso, cu 1:31.090. Dovi a fost urmat de Vinales, wow Yamaha, cu +0.031 și de Cal Crutchlow cu +0.074. Marquez a fost al patrulea în timpii cumulați cu +0.098, iar Rossi a venit cu timpul al 9-lea, cu +0.308.

4 comentarii

  • Sper ca pentru distracție, nu la “verișori” 🙂 i-au cam încălecat pe cei de la Sud (se pare ca au subestimat adversarul :d) si dacă n-ai zis nimic aseară de Bre Nea Gigi, ma gândeam să nu fii fost prins la înghesuială fără sa vrei de vreuna dintre părțile combatante.
    Seara bună!

  • Într-adevăr, foarte urata cazatura. Sper sa fie în regulă și sa nu aibă vreo accidentare grava, asta chiar dacă îl am în topul listei de “nesuportat”. Oare a vrut sa încerce derapajul controlat, probabil pentru o frânare târzie la intrarea în viraj, și nu avea anvelopa spate în temperatura optima? Se pare ca Doctorul are viata grea rău de tot cu mobra de anul acesta …

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.