web analytics
Fotbal intern

Daniel Popa și păcănelele

L-ați auzit vorbind? După meciuri, atunci când i se pune microfonul în față și e întrebat lucruri simple. L-ați auzit? Omul este undeva între lumbricus terrestris și leptopelis flavomaculatus. Și asta n-ar fi o problemă, poate să joace fotbal la nivelul Ligii 1 chiar și fără să știe care e diferența între miau și mi-au.

Dar Daniel Popa a zis că nu e suficient fotbalul și că salariul de 3000 de euro pe care se pare că l-ar avea la Dinamo e insuficient. Așa că s-a apucat de jocuri de noroc. Nu știu ce jocuri de noroc, mă gândesc că nu poker, că acolo ai nevoie să mai și gândești. Probabil bagă la ruletă, lovește-n păcănele. Cert e că, zice DigiSport, e dependent și a ajuns să aibă datorii. Și nu orice fel de datorii, datorii de mii de euro la colegi și, mai tare, mii de euro la cămătari.

I-aș achita pe loc datoriile lui Daniel la cămătari dacă m-ar lăsa să văd măcar o filmare cu discuția lui cu oamenii de la care a luat bani. Mi se pare o treabă ce trebuie inclusă pe lista cu cele mai mari curiozități ale lumii. Încercați să vă imaginați o discuție între Popa, cel al cărui vocabular e format din 12 cuvinte plus câteva onomatopee, și un garoi care dă bani cu camătă. Superb!

Dincolo de partea evident amuzantă, situația lui Popa e nasoală. Dacă e adevărat ce scrie Digi, și n-am niciun motiv să cred că ar fi altfel, omul își poate distruge viața dacă nu e ajutat, dacă nu e consiliat, dacă nu are cineva grijă de el. Însă mi-e teamă că subiectul ăsta a apărut în presă tocmai pentru că Rednic a ales să îl elimine, așa că…

Priviți un interviu cu Popa, ca să vă dați seama despre ce vorbesc eu aici.

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.