web analytics
Opinie

Dănciulescule, lucrezi la un club salvat prin manevre la care se fură banii pentru Ekeng și care minte prin toți oficialii

Povestea: ProSport scrie zilele trecute că Steliano Filip a băut ca neamul prost până la 5 dimineață înainte de jocul cu Aerostar. Toată lumea preia informația, una pe care n-am controlat-o eu, dar asupra căreia nu am îndoieli. E sută la sută adevărat, adică! Și Stelu nu era singur, era cu Nedelcearu cel puțin, de alții nu știu. Azi apare stelistul de Dănciulescu în treningul lui Dinamo, zgribulit ca un corb alungat de TIR de pe un stârv de câine pe DN1, și ne spune că ”sunt unele site-uri care vor să își sporească vizualizările și care calcă pe cadavre publicând lucruri care nu sunt adevărate”.

Așa, m-am enervat. Dănciulescule, stelistule. Unu la mână, informația e adevărată, sunteți niște amatori de doi lei care nici măcar nu știu să mușamalizeze. Doi la mână, nu mai ține tu numărul vizualizărilor ProSport. Sau, dacă vrei, ține-le la articolele alea în care ProSport și Mediafax scriau despre:

1. Felul în care ăla care te plătește a mascat datorii personale în procesul de insolvență al lui Dinamo, periclitând viitorul clubului.
2. Dispariția banilor strânși de suporterii lui Dinamo pentru familia lui Ekeng. Bani mulți, Dănciulescule stelistule, bani pe care zic suporterii că i-au dat persoanei tale. Știi tu, mai ales că ne-ai amenințat că ne dai în judecată atunci când te-am sunat, înainte de publicare, pentru un punct de vedere. De ce nu ne-ai dat? Unde sunt banii, Dănciulescule? Și aia e minciună? Aud că suporterii pun iar întrebări în legătură cu banii ăia și că mesajele lor sunt ignorate.

Stelistule! Vezi că unul dintre site-urile care au preluat informația e cel al DigiSport, postul care te ajută pe tine să îți completezi veniturile.

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.