web analytics
Fotbal intern

Dacă era pe stradă, Rus se ducea direct la pușcărie!

N-am văzut recent o asemenea mizerie pe un teren de fotbal. Aseară, Laurențiu Rus de la Poli Iași l-a lovit cu bestialitate pe Valentin Mihăilă, un puști de la CSU Craiova. Și l-a lovit în timpul jocului, la o fază la care Mihăilă a ciupit mingea peste Rus, umilind astfel un fost submediocru jucător de nivelul Ligii 1, aflat acum la ciupeală pentru câteva mii pe lună din bugetul Primăriei Iași.

Pentru mine nu imaginile cu săracul Mihăilă, rămas lat pe gazon, sunt alea dure. Nici măcar imaginile cu Ambulanța care pornește girofarul încă de pe stadion în drum spre spital. Imaginile dure sunt alea ale faultului, atunci când se vede cum Rus, de la înălțimea sticlei de cola pe care o are peste un metru, îl izbește intenționat cu pumnul în gât pe Mihăilă. Cum vede mingea lobată peste el, cum își trage mâna dreaptă un pic în spate ca să aibă forță în lovitură.

E dezgustător și sper să nu îl mai vâd jucând fotbal vreodată. Ce a făcut el e mai grav decât, să zicem, ce i-a făcut Gardoș lui Băcilă. Acolo n-a fost intenție și acolo nu i-a fost pusă adversarului viața în pericol, chiar dacă accidentarea a fost gravă. În cazul ăsta Mihăilă putea să moară. Să moară de la o lovitură pentru care, dacă erai pe stradă, te duceai direct la pușcărie.

Imagini cu lovitura, pentru cine n-a văzut, sunt aici.

8 comentarii

  • nu mi se pare, o intrare asa wow, asa imi place fotbalul cu rautate, cu determinare, eu asa jucam… daca ala trecea de mine, era jos… asta vreau sa vad la Dinamo, rautate… ba ne bat toti, dar hai sa ii capacim un pic, sa ii punem jos, sa facem cv… dar noi ii batem si intram si ca domnisoarele, nu exista pic de rautate…

  • Cineva care se pricepe f bine mi-a spus odata ca lovitura la gat este cea mai periculoasa pe care o poate incasa un om. Mai periculoaa decat cea la cap, barbie, plex, ficat. Acum copilul asta a avut un noroc mare. Sa-si rupa, frate, joalele, sa se zgarie, sa se scuipe, sa se ciupeasca pana ar smulge carnea…. dar asta e crima cu premeditare.

  • Tot asa i-a dat criminalul de Bourceanu lui Gnohere intr-un FCSB-Dinamo 2-2 din Cupa in 2016. A fost de dosar penal.

  • Făcând abstracție de lovitura urâtă a lui Rus care nu mai are nevoie de comentarii, mi se pare amuzant ca Scutariu sa facă mișto de Rus vizavi de înălțimea lui. Tocmai Scutariu. Rus are 1.79. Dvs ce înălțime aveți?

  • Ar trebui sa fie suspendat pana la finalul sezonului. Nu se poate sa l lovește în asemenea hal. Eu când eram mai mic alergam și n am văzut o sarma prinsa de gard și am întrat cu gatul în ea, dacă era 1 cm mai jos întram fix cu “mărul” în ea și acolo rămâneam. Și aici la fel, dacă îl prindea mai jos, cred ca am fi vorbit de Mihăilă la trecut. Slava Domnului ca este bine!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.