web analytics
Diverse

Ce și-au cumpărat cititorii mei de Black Friday: laptop, mașini de spălat și telefoane mobile

Cu o mică întârziere, eMAG mi-a arătat și rezultatele profitshare de Black Friday, campanie în urma căreia am văzut și eu ce își cumpără lumea. E interesant cum foarte puțini au folosit promoția pentru a-și cumpăra chestii scumpe, lucruri pentru care aștepți de obicei o reducere. Iată câteva dintre lucrurile pe care le-ați cumpărat de Black Friday:

Pe lângă astea, ați mai cumpărat aparate de tuns, de ras, memorii USB, husă de protecție Samsung S5, perne, mixere verticale, cabluri HDMI, coolere și espresoare. În mod ciudat, în zilele premergătoare Black Friday am făcut comisioane importante din cumpărături serioase făcute de cititori. Cu doar câteva zile înainte de BF cineva și-a cumpărat prin link-ul de la mine de pe blog o consolă Xbox One de 1 TB plus un joc Forza Motorsport 6 pe care a dat 1999,99 lei. La fel, cu 2-3 săptămâni în urmă cineva a făcut o achiziție importantă și a cumpărat patru blendere Philips și patru waffle-maker Evolt cu 1360 de lei.

De ce ai da 20 de milioane pe o consolă deși știai că urmează Black Friday și sigur o vei găsi la reducere?

cumparaturi

3 comentarii

  • Pentru ca au fost numai vreo 20 de bucati la reducere si in plus aceea este o editie de colectie. Cea la oferta era varianta normala, black, cu FIFA 16.

    P.S. Nu sunt eu cel care a cumparat-o, eu sunt fan Playstation. :))

    • Pai nu ma refeream neaparat la emag. Chiar nu se gasea la niciun magazin in Romania o oferta mai buna pentru consola aia de BF?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.