web analytics
Diverse

De ce ți-ai cumpăra fake-uri?

Facebook afișează reclame după criterii doar de nenea Mark știute, astfel am ajuns în ultimele zile să văd cele mai mari nenorociri pe care unii încearcă să le vândă promovându-se pe rețeaua asta de socializare. Și am o dilemă uriașă cu privire la opțiunile unora după ce am văzut anunțul ăsta.

safe_image

Mă întreb, de ce ai vrea să îți cumperi niște căști Beats fake? Pentru că e evident că modelul Beats Studio 2.0 nu are cum să coste 89 de lei, la eMAG sunt acum 1.189 lei pe roșu, așa cum le am și eu. Deci îți cumperi căști Beats fake conștient de asta? De ce?

Cu 89 de lei îți poți cumpăra niște căști cu siguranță mai bune decât mizeriile astea care imită Beats-urile.

7 comentarii

  • Sigur ca da. Mai bine ne zici tu pe ce sa ne cheltuim banii, nu? 🙂 Ca sa nu mai fim prosti cand dam peste 1000 de lei pe casti.

  • Pentru ca sunt niste casti excelente, care ofera o calitate mult peste medie a sunetului, construite din materiale premium si cu un look super ok. De aia 🙂

   • Ai ascultat tu la toate astea ca sa poti face diferenta? 🙂 te asigur eu ca ai o calitate f f ridicata a sunetului si la beats. In plus, castile beats nu arata de parca ar fi desenate de un chior

    • In primul rand era o gluma referitoare la intrebarea “de ce”, evident nu cel mai asteptat ca raspuns. In al doilea rand, Sennheiser efectiv m-au lasat masca, iar despre B&O stiu mai din interior cat de tapan au standardul calitatii.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.