web analytics
Fotbal extern

Cum să vezi LIVE (legal) meciul PAOK – AEK

Interesul pentru meciurile lui PAOK, cel puțin în universul ăsta minuscul descris de contul meu de facebook și de blog, pare destul de mare. (Sigur, la concluzie ajută și cele circa 200.000 de accesări pe articolele despre PAOK din ultimele săptămâni) Mai ales după tot ceea ce s-a întâmplat recent, începând de la meciul cu Olympiakos, trecând prin suspendare și depunctare și terminând cu decizia de azi-noapte.

Așa că cine vrea să vadă meciul PAOK – AEK pe internet și vrea să îl vadă legal, nu ca un pirat român, poate să facă asta. PAOK e un club civilizat, așa cum sunt cam toate din afara României, și pune la dispoziție oamenilor din afara Greciei transmisia live pe internet. Mă rog, orice țară în afară de Grecia, Cipru și Albania, acolo nu puteți vedea pe net.

Eu tocmai mi-am cumpărat accesul la meci, e în sistem pay-per-view, și costă doar 3.99 euro. Adică 18.6 lei. Trebuie să intrați pe site-ul lor de TV, adică aici, să vă faceți cont, să plătiți cu cardul prin PayPal și… gata. Când începe meciul îl veți putea urmări.

Sau puteți alege să economisiți 18 lei și să vă uitați pe feed-urile pirat. Fiecare cu alegerile lui.

7 comentarii

 • Eu zic ca a fost gol valabil. Jucatorul celor de la PAOK se fereste sa nu fie atins de balon dupa ce mingea trecuse portarul celor de la AEK. Pacat pentru Varela ca putea deveni erou cu acest gol…

 • Cu tot respectul, cred ca ceva prelucrati voi gresit. Eu am ajuns la Paok prin tine. Esti f citit dar Paok>Fcsb… Nu te contrazic dar ceva nu bate…

 • dar ceva mai pe gratis, mai pa remuneratie mica, nu avem? N-as da opshpe lei pe un meci pe net.

  • Pana sa apara scandalul, stirea de meci era de departe cea mai citita in timp real pe Prosport. Pana in scandal, toate stirile despre PAOK faceau trafic cat stirile despre FCSB.

   De ce tragi concluzii fara sa ai toate datele?

   • Hm…ok, te cred, tu stii mai bine. Doar ca, in cazul asta, nu-mi explic acest interes. Atentie, nu desconsider clubul Paok si atentia pe care se pare ca o primeste din Romania, doar ca nu gasesc explicatia. Nu cred ca e vorba doar de faptul ca au o galerie spectaculoasa sau ca e Razvan antrenor acolo.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.