web analytics
Pariuri

Cum merge ”Proiectul 12.150 RON” pe Australian Open

V-am zis acum vreo cinci zile că m-am pus să devalizez Superbet, da? ”Proiectul 12.150 RON” pe Australian Open înseamnă, pe scurt, o succesiune de cinci bilete de cotă trei în care câștigul din primul e pus ca miză pe al doilea, și tot așa. Începutul e cu 50 de lei, iar la al cincilea bilet câștigător ajung la aproximativ 12.150 RON.

În primul rând, cum aleg meciurile. Dar fiind faptul că sunt maximum 3 pe bilet, alegerea e tricky. Primul meci e ăla de care sunt sută la sută sigur, meci care în urma analizei îmi dă cu plus. Apoi, trebuie să citesc. Intru și mă uit pe biletul zilei cu meciurile de la Australian Open, și aleg. Sigur, tot după ce le trec prin filtrul meu. Adică am văzut și ponturi pe care n-am avut curaj să le iau (Chung că ia set cu Djokovic la cotă bună de tot), am văzut și ponturi pe care le-am luat la cotă care m-a ajutat (Wozniacki 2-0 cu Bertens), dar am văzut și ponturi pe care le-am evitat după propria analiză (Fognini – Berdych, peste 3,5 seturi). Cam așa aleg biletele.

Acum. Primul bilet, cel de acum câteva zile, a fost eșec. Adică am pus 50 de lei și am avut așa:

  • Daniell/Inglot – Nys/Paire – 1 (6-4, 6-2)
  • Benneteau – Fognini – 2 (6-3, 2-6, 1-6, 6-4, 3-6)
  • Berdych – Del Potro – 2 (6-3, 6-3, 6-2)

Evident, m-a scos răul de Del Potro, dar n-am abandonat. Am mai pus 50 de lei, tot pe ”Proiectul 12.150 RON”, și am ales meciurile tot în sistemul despre care am zis mai sus. Atunci când aveam eu certitudine, o puneam, iar restul pentru cotă 3 completam cu ponturile de acolo, mi-e greu să fiu limpede în analiza a trei meciuri diferite. Am două bilete ieșite, acum am plasat suma de 450 RON pe cotă 3 și un pic, așteptăm rezultatele. 😀

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.