web analytics
Fotbal intern

Cu plăcere!

Ca să nu mai pierdeți timpul cu frământări, cu întrebări la care nu veți găsi răspuns, vă ajut eu. Și nu mă adresez vouă, cititorilor, ci factorilor de decizie de la Steaua. În clipa de față, comandantul CSA Steaua și Rică Neaga ar bate palma. După cum am tot discutat în ultimele zile, aducerea lui Neaga pe postul de antrenor este o mișcare care face parte dintr-un plan mai mare. Pițurcă este omul din umbră, cel care sub o formă sau alta vrea să aibă controlul destinelor clubului de fotbal. Neaga, copilul lui, poate fi antrenor, și se analizează inclusiv aducerea lui Sorin Paraschiv în staff-ul tehnic.

Problema celor numiți mai sus este gura mare a lui Rică Neaga. Deși Bixi Mocanu a recunoscut că negociază cu Neaga, părțile ezită să pună pe hârtie înțelegerea de teama reacției suporterilor. De ce? Pentru că, acum vreo trei ani, Neaga spunea fix așa:

Să se facă altă echipă a Armatei, pentru mine Steaua e cea patronată de Becali. Eu am jucat la Steaua care e în Liga 1 în momentul de față, asta e Steaua câștigătoare a Cupei Campionilor în 1986, semifinalista Cupei UEFA în 2006

De asta zic că îi ajut eu. Hai să vedem. Ești de acord ca, în ciuda declarației de mai sus, Rică Neaga să vină la Steaua?

L-ai accepta pe Rică Neaga la Steaua?

Loading ... Loading ...

6 comentarii

  • am votat “Da” in speranta ca va fi numit antrenor, lumea isi va aminti despre aceasta declaratie, atmosfera se va deteriora rapid si, in cele din urma, se va alege prafu’!
    mult success domnului antrenor rica neaga!

  • O bună parte din suporteri sunt reuniți sub o asociație. Nu era mai ușor ca “profesioniștii” de la club să întrebe AS dacă e ok cu Rică sau nu? Știu, AS nu reprezintă pe toți suporterii Stelei, dar nu strica o întrebare către cei care ți-au dat niște banii ca să faci nimic cu ei.
    Referitor la sondaj, am votat DA, asta numai în cazul în care Neaga vine la pachet cu Pițurcă. Sau invers. 😀

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.