web analytics
Fotbal intern

Voi încă mai credeți în poveștile lui Becali? Wow!

Din păcate sunt mult prea mulți oameni care încă mai cred în tâmpeniile pe care le spune Gigi Becali, în strategiile astea răsuflate, de doi lei, pe care finanțatorul FCSB le face de ani de zile. Înainte de meciul cu CFR Cluj îi vrea musai pe Horj și pe Larie. Înainte de Dinamo îl vrea pe Nemec, îi place Hanca și îl vrea pe Palic. Înainte de Viitorul îi sună bine Benzar și îl vrea pe Coman. Acum, pentru că avea nevoie ca Astra să bată Viitorul ca să schimbe flota de S500 a familiei, bre nea Gigi a dat comandă: să se afle că îl vreau pe Șumudică.

DĂCÂT că nu e deloc așa. Unu la mână, Laurențiu Reghecampf nu are absolut nicio ofertă concretă, reală, din nicio zonă a cămilelor. E vrăjeală ce apare prin presă ca să avem știri, presa inventează știri credeți sau nu. 🙂 Mai mult, dacă va câștiga titlul sunt șanse mici să plece, dar oricum vorbim degeaba pentru că deocamdată nu are nicio ofertă, nici CS Nuova Mama Mia Becicherecul Mic nu l-a ofertat. EVIDENT că tâmpeniile cu privire la viitorul lui Șumudică pe banca FCSB-ului sunt scorneli pentru că, nu uitați, FCSB o are grea și cu Astra după meciul cu Dinamo.

Și pe cine credeți că pot influența mai tare ”caldele” astea decât pe unul a căruia carieră e sub semnul lipsei de onoare, de cinste? Da! Aia cu contractul pe masă, cu 30.000 pe lună, cu prime de Ligă e de-a dreptul fabuloasă. 🙂 Uimitoare!

10 comentarii

  • Si toti imbecilii il iau in serios pe nea’ Gigi si se fac emisiuni despre tampeniile pe care le zice

  • eu nu am crezut nicio clipa ca va pleca reghe. refuz sa cred ca cineva si l ar dori ca antrenor. ninel cred ca merge la csu din vara.

  • Sa remarcam, totusi, si cat de importanta e o presa obiectiva si onesta, bazata pe principii etice. O presa care in Romania nu prea exista. Nu exista nicio scuza, de niciun fel, nici macar de ordin comercial, care sa justifice atentia acordata acestui mascarici numit Becali si, mai ales, aghiotantului meme. Au trecut ceva ani de cand au iesit din parnaie si inca sunt uluit ca astora li se permite sa activeze in fotbal si li se acorda ore intregi la televiziuni cu acoperire nationala. E absolut incredibil ce presa mizerabila avem.

  • Chiar credeti ca un rapidist precum Sumudica ar fi in stare sa se duca la mila lu Becali? Trist pentru ei..

  • Și eu mă amuz tare cu știrile astea.
    Iar cine le crede orbește, eu zic să ia și cu pâine!
    Stai ca mai urmează etape, oare ce vor mai ‘coace’ colegii ăștia ai tăi de la Cancan. Scuză-mă, presă sportivă am vrut să zic! ?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.