web analytics
Fotbal intern

Credeam că Rapidul, cu Pancu și Niculae, e favorit la promovare. Se pare că ”îi rupe Steaua”

În momentul în care am auzit că Academia Rapid îi va avea în echipă pe Pancu și pe Daniel Niculae am zis că Steaua o va avea aproape imposibilă în lupta pentru promovare. Nu aveam habar de nivelul ligii a patra, de cât de buni sunt jucătorii de acolo, și mă gândeam că ajutorul de la doi fotbaliști cu valoarea celor menționați va face diferența. Și ar fi fost nasol pentru Steaua, mai ales pentru că din liga a patra merge mai departe doar prima clasată, locul 2 sunt doar primii luzări. Bine, prima clasată merge la baraj, dar chiar și așa… (lămurire. Ok, se face playoff între primele patru clasate. Dar eu consider că cine termină sezonul prima, promoveaza. Nu-mi spuneți că după ce îi bate cu 15-0 pe ăia de la Carmen în sezonul regulat o să avem surprize în playoff. 🙂 )

În fine. Ideea e alta. A vorbit un coleg cu niște adversari ai celor două echipe, adică fotbaliști din liga a patra care au jucat până acum și cu Academia Rapid și cu Steaua, iar ce au simțit ei din teren e… departe de ce credeam eu. Se pare că în viziunea adversarilor diferența dintre Steaua și Rapid e uriașă, practic ca pe vremuri în Liga 1. 🙂 Serios acum, adversarii (în special cei de la Dinamo) spun că Steaua e mult mai bună decât Rapid, au fost folosite exprimări de genul ”îi rupe Steaua”, ”nu discută cu ei”.

Așa că am mai lămurit una. După ce am aflat ieri că Steaua primește sponsorizări serioase, deci nu vor intra în impas, avem indicii și că pe plan sportiv lucrurile stau bine. Că acum n-o să-mi spuneți că e Carmen București rival la promovare.

13 comentarii

 • Propaganda desantata din politica lui Ceausescu anilor 80 s-a mutat in fotbal, iar beneficiari sunt cele doua comedii de echipe ale armatei (ma rog,una,intre timp,a trecut pe mainile unui clown)….

 • :))))
  Asta e ca aia cu Barcelona i-a batut pe Levante, care Levante i-a batut pe Real, asa ca Barcelona e clar mai buna ca Real.

 • Da, sunt convins ca este un nivel extraordinar la liga a- IV-a … poate dăruire, chef de fotbal, dar nu poți vorbj de calitate. Este același ” chef ” de fotbal pe care cei din divizia A nu îl au , jucatori mari ,de ce ar juca într-un fotbal infect, jegos( mai spune-ti si voi doo adjective), unde astăzi ,Prosport ,publica un interviu al unui fost jucător, care ii spulberă pe jucătorii lui Dinamo. Păi dacă am ajuns sa spunem că un fotbalist cu 110 meciuri in prima Divizie ,este profesionist, pardon Hagi, Nadia, Nastase “Ge44″…

 • Din pacate azi aflam ca si in LIGA 4 se joaca Playoff. Deci iar o stire noua. Nu se califica direct cel de pe primul loc nici cel de pe locul 2 nu merge la maraj. Playoff-ul se joaca intre primele 4 clasate care in ordinea clasamentului pornesc cu 3-2-1 sau 0 Puncte play-offul.

  • Asta zic. Care e problema? Daca Steaua ii rupe pe astia in doua in sezonul regulat, chiar crezi ca playofful va fi altfel? 🙂

   • Play-off- ul e aproape de la zero. Alergi un campionat degeaba. Plus ca jumatate din meciuri sunt cu echipe la care se pune intrebarea daca le dai peste 10 sau sub 10 dar care te cam scot din mana pentru cand vin jocurile serioase. Carmen e o necunoscuta inca, pana acu au jucat tot cu “desculti” dar normal e de locul trei si atat… dar tocmai fiindca nu vor avea opozitie serioasa totul se decide intr-un singur joc (ceea ce nu mai e normal pt un campionat), ultimul, doar ca una din cele doua va avea si varianta egalului.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.