web analytics
Fotbal intern

CSU Craiova – FCSB 1-2. N-am mai văzut de multă vreme un meci așa bun în Liga 1

N-am mai văzut un meci cu spectatori în Liga 1 de atât de multă vreme încât am avut impresia că meciul ăsta e un eveniment special. Oricum, antrenant joc, bune echipe. Mi-a plăcut cum s-a zbătut Momcilovic, cum i-a repezit Băluță, cum atinge mingea Alibec, cum pasează Achim, cum aleargă cu mingea la picior Ivan. Foarte bine și Enache, nu doar golul, foarte bună și intrarea, se vede că i-a intrat un pic morcovul.

Neam prost ăla îl face praf pe cel mai experimentat și pe unul dintre cei mai buni fotbaliști din echipă. Așa se pricepe el la fotbal, îi vede pe Ovidiu Popescu și pe Muniru peste Pintilii când ăia doi împreună X 250 + 1400 nu fac jumătate cât Pintilii. Și joacă Pintilii și dă super gol. Bun, o să spună că a glumit, că a fost o strategie, că nu știu ce.

Dacă o ține așa, Ivan o să ajungă fotbalist mare când o să operez eu primul meu pacient pe creier. Sigur, are calități de fotbalist mare, are fizic, dar are impresii de parcă vine la Craiova după 5 sezoane în Premier League, merge pe aer, e în altă lume. Și pe cât de bune au fost momentele în care a fost servit cu mingi, pe atât de penibil e când aleargă dampaulea pe teren.

A apărat penalty și lumea uită, dar să știți că Moke și Tamaș au greșit grav în startul meciului din cauza lui Niță. De fapt, ambii i-au și reproșat asta, Niță nu știe să comunice și asta e esențial pentru un fotbalist. Și nici nu prea iese din poartă la faze de genul. Dar a apărat penalty, e ok.

Bălașa foarte slab, așa e, dar nu știu ce om normal la cap mai poate juca fotbal când vine dementul ăla să țipe să iasă din echipă după jumătate de repriză la CFR Cluj. Ce înseamnă să faci bani pe tupeu și tun, nu ai nevoie de minte-n cap.

Craiova e echipă, nu are altceva decât niște jucători buni și un antrenor deștept. Și pariez pe cât vreți voi că dacă pleacă Mulțescu vor pica mult de tot. Repet, nu sunt răi deloc, dar sunt ținuți în viață în niște condiții speciale. Plus că au un președinte, pe Mircea Popescu ala, cu IQ 4.

13 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.