web analytics
Fotbal intern

CSU Craiova – Dinamo 6-5. Anulează și loviturile de departajare, Hațegane!

Dinamo vrea stadion, în caz că ați ratat mesajul de la ultimele 7069 de meciuri. Și îl vor fără pistă, că așa scrie pe banner. Cică mai vor un restaurant pe primul nivel, parcare cu spălătorie și musai acoperit complet. Vor să aibă și cub pe centru, nu tabelă pe margine ca săracii. A, și îl vor din banii altcuiva, desigur. Adică e bine cu patroni, cluburi private, independență, dar când jucăm trebuie să o facem pe stadioane făcute din bani publici.

În loc să iasă cu banner pe care scrie ”Vrem stadion!” mai bine ar ieși cu unul pe care să scrie ”Vrem jucători”. Dielna ăla e o glumă proastă, marele fundaș adus de naiba știe unde a reușit să cadă în duel cu Băluță. Îl știți pe Băluță, e acel Ibrahimovici de 1.60 m și 59 de kilograme. L-a demantelat Băluță, a picat Dielna de parcă sunt sniperi în tribună, de parcă l-a lovit cu bila pentru demolări. Fault? Sictir!

Dinamo joacă fotbal chiar și atunci când nu arată foarte bine. Adică produce un joc de fotbal logic, plimbă mingea, se dau pase, există centrări bune, vezi un Hanca, un Nistor, au loc de creștere în joc. Spun asta pentru că urmează meciul cu FCSB de duminică și nu cred că o să iasă prea bine pentru ai lui Reghecampf. Vedem.

Andrei Ivan trebuie bătut zilnic, legat cu lanțul de calorifer și hrănit cu pâine uscată și apă în cutie de margarină Linco. Spun asta pentru că începe să arate tot mai mult a fotbalist, dar asta câteva minute pe meci. Are execuții de fotbalist, pase excelente, demarcări, driblinguri, însă e imaginea vie a alintului și a lipsei de concentrare.

Apropo de bătaie? V-a plăcut faza din a doua repriză, cu Stelu Pilif făcându-le semn arogant cu mâna ăstora de la Craiova să dispară de lângă el? Îmi doresc din suflet să facă așa unui Tamaș pe viitor. Sau unui Alibec, Mureșan, Țucudean sau Săpunaru. Să le facă așa ca să își ia un capac serios, de ăla după care auzi trenuri și Marea Neagră 2 săptămâni. E incredibil curajul pe care îl are unu’ de un metru și-o cola și 55 de kile ud.

Fotbal frumos, mă rog, mai frumos a jucat Craiova în repriza a doua. În viteză, multe șuturi pe poartă, chiar dacă inexacte. Bine, totul până când Băluță a făcut un mini AVC și l-a ars peste bot pe Pilif, motiv suficient pentru eliminare. Minte de copil.

Teofil Hațegan a fost desemnat cel mai bun arbitru din România, însă nimeni nu a avut curiozitatea să întrebe de ce. Chiar, de ce e el cel mai bun arbitru? Că într-o vreme credeam și eu asta, prea o zicea toată lumea. E un lat, un arogant care face greșeli majore la aproape fiecare meci. Craiova a avut penalty limpede la Bancu!

Ce prostie, cum să îl pui pe Petre în momentul ăsta să bată lovitură de departajare? Ce greșeală!

foto: CSU Craiova

4 comentarii

  • Nu neaparat vina lui Contra ..poate a vrut doar sa’i dea sansa sa isi mai spele din pacate cu un gol..dar a irosit cam ultima sansa daca ne luam dupa declaratiile de dupa meci ale antrenorului..

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.