web analytics
Opinie

FAN Courier sunt incompetenți și mincinoși

M-am hortărât să scriu pe blog despre fiecare companie care derapează în interacțiunea cu mine. Și a venit rândul ăstora. Dacă FAN Courier rămâne singura cârciumă de curierat din lume, mă apuc să antrenez porumbei călători. Orice, dar eu în viața mea nu voi mai interacționa cu nesimțiții ăștia care sunt plătiți să livreze și se pișă pe orice înseamnă contract.

Am comandat ceva ce la eMAG joi seară, iar vineri dimineață am aflat de la ei că produsul meu a fost expediat și că va ajunge la mine sâmbătă în intervalul 09-12 prin intermediul FAN Courier. Și gata, aici s-a terminat povestea. Curierul nu a venit și nu a dat niciun semn sâmbătă, nici duminică. Acum e luni, e ora 15:00, și a fost nevoie să sun eu la ei să aflu ce se petrece cu produsele mele. Un plictisit de viață mi-a zis că o să verifice la șofer și că va reveni. A trecut o oră jumătate, n-a revenit nimeni cu un telefon.

Evident, i-l voi sparge de cap atunci când va apărea la ușa mea cu pachetul. Nu-mi mai trebuie. E o problemă mare și pentru eMAG pentru că își asociază imaginea cu niște puturoși ordinari care nu respectă contractele. Ei sunt plătiți să îmi aducă pachetul atunci când spune eMAG, nu când vor ei. E simplu și nu îmi fac nicio favoare, primesc bani pentru munca pe care trebuie să o facă.

fuck

12 comentarii

    • mda, niste mizerii. mi-am dat seama din felul in care mi-au raspuns la acest articol ca sunt niste mizerii

  • Mda. Intamplator stiu bine povestea. Si ai dreptate, singura problema pe care tu nu o stii este ca Fan Courier isi munceste angajatii cate 12 ore pe zi, primind in mod normal cate 80, 90 de colete pe zi- in contract fiind un maximum de 35 parca (in conditiile in care dimineata, pana-n 8, toate trebuie sa fie in masina, ordonate, listate, iar pana la 6 seara sa fie si livrate). Asta de luni pana vineri, sambata fiind program “scurt”, adica pana pe la 3. La orice abatere curierii fiind sanctionati cu cel putin o luna minus 25% din salariu iar daca cumva indraznesc sa se planga li se spune cu drag sa-si caute in alta parte. Asa ca din treaba asta Fan Courier o duce bine, putini angajati biciuiti bine si multe colete adica multi bani. Iar curierul care n-a ajuns sambata la tine, in urma articolului tau s-a ales cu siguranta cu minus 25% din salariu pe cel putin 3 luni, cum se face la abateri care supara sefii.

    • Sunt convins ca e vina politicilor companiei, nu neaparat si exclusiv vina angajatilor. Dar nu o sa imi pese ca un angajat a luat 25% amenda din cauza reclamatiei mele, eu am facut reclamatie contra companiei, nu contra lui.

    • In realitate majoritatea pe la 15 se retrag la o bere chiar daca nu au livrat toate coletele. Si daca ii reclami mint ca au sunat sau ca nu au avut timp. Hai sa fim seriosi! Sa ii zici lu Mutu ca livreaza ei pana la 6. Poate doar aia noi.

  • nenorocitii astia mi-au adus televizorul spart anul trecut si au amenintat ca ma dau in judecata daca mai insinuez ca ei l-au spart. n-ai cu cine

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.