web analytics
Fotbal extern

Costel, donde esta la biblioteca?*

După două victorii nebune, nebune de tot, echipa Espanyol din localitate înregistrează o nouă corecție rușinoasă. Serios, bă! Pe cuvântul meu de om că îi doresc tot binele lui Costel Gâlcă și spun asta pentru că după fiecare meci al lui îmi trimiteți între 5 și 417 mesaje în care îmi atrageți atenția că s-a mai făcut de râs prin Spania.

Adică lucrurile au degenerat rău. Eu nu mi-am propus vreodată să îl ironizez pe Gâlcă pentru că Gâlcă nu mi-a făcut nimic și pentru că e un om admirabil. Eu mi-am propus să ironizez avântul presei din România care a luat-o pe ulei de când Gâlcă a semnat cu Espanyol. Bine, o luase pe ulei de când Gâlcă era în Liga 1 și pierdea campionatul în fața lui ASA, dar după ce a ajuns în Primera Division lucrurile au luat-o razna.

Așadar, hai să îi urăm bafta maximă lui Costel Gâlcă pentru că are nevoie. Și cu toate că eu susțin încă faptul că nu e antrenor, e prea devreme pentru asta, cu noroc poate să o scoată la lumină pe Espanyol și să își dea un start forțat carierei.

*titlul n-are legătură cu ceva anume, e doar unica propoziție pe care o cunosc în spaniolă

galca4

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.