web analytics
Fotbal intern

Cosmin Contra și Cornel Dinu

Cosmin Contra a ales să răspundă așa cum se răspunde unui mare om de fotbal, lui Cornel Dinu. N-am văzut înregistrarea video, am citit doar o știre în ProSport, iar replica e una mișto.

Sigur, sunt de acord cu maniera în care a răspuns, nu și cu mesajul transmis. Contra spune că ”din zece meciuri cu mine avem doar o înfrângere”, ”am dominat total Muntenegru”, ”dacă înscriam se vorbea despre ce meci bun a făcut România”. Ei bine, nu.

În primul rând, văd că nu scăpăm de ”palmaresul” cumpărat. Victoriile din amicalele cu Israel, Suedia și Chile sunt mai mult decât irelevante. Chile era în turneu precum ăia care fac jonglerii în baschet, Suedia a venit cu o echipă de rezerve, iar Israel… îmi vine în minte doar imaginea fotbalistului supraponderal care a intrat cu noi. Altfel? Olanda ne-a distrus la București, am bătut o Turcie pe care o bate cine vrea. În jocurile oficiale am făcut egal cu Danemarca și am bătut Kazahstan, deci meh.

Și jocul cu Muntenegru. Nu știu ce a dominat el total la Ploiești și ce meci bun a făcut. Muntenegru a jucat fără cel puțin doi fotbaliști valoroși și, cu toate astea, n-a avut niciodată probleme reale. A jucat și în zece de prin repriza a doua și pe final am tremurat. Jocul României a fost chiar mai slab decât îmi aduceam aminte din perioada Daum, spre exemplu.

Diseară jucăm cu Serbia, la Belgrad. Și cu toată că o să avem parte de o susținere importantă din peluză – asta dacă a ajuns brigada Sektorienilor la meci și nu s-au luat la bătaie cu fanii lui Partizan prin oraș, așa cum obișnuiește nucleul dur desprins din PRA 😀 – argumente fotbalistice nu prea avem.

A, normal că vreau să îi batem pe sârbi. Normal că vreau să jucăm frumos, normal că sper că luăm trei puncte. Și se poate întâmpla asta, însă în clipa de față, cu niște ore înainte de meci, nu avem argumente reale cu care să ne prezentăm într-o discuție pe tema asta.

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.