web analytics
Opinie

M-a contactat Samsung și am rezolvat problema. Mi-am luat și un S6 meanwhile

Nu ați uitat aventura mea cu telefonul Samsung S5 4G+, nu? Telefon distrus de upgrade la Lollipop, experiență nașpa în service Samsung, făcut crize pe blog, contactat Samsung pe social media. Ei bine, oamenii au fost foarte prompți și am fost contactat a doua zi de la momentul în care le-am atras atenția pe Facebook. Am avut o întâlnire cu niște oameni de la ei, mi-au explicat în detaliu de la ce se trage problema telefonului și cum poate fi ea rezolvată.

Am apreciat demersul, am înțeles și acceptat explicația lor și am rămas doar cu reproșul față de angajatele de la service, cele care puteau să rezolve totul având același discurs.

În fine, ideea e că după discuția lămuritoare cu oamenii de acolo am înțeles că problemele întâmpinate de mine nu sunt, să zicem, neapărat vina Samsung. Motiv pentru care mi-am cumpărat un telefon cu care sper să nu mai am probleme în viitorul apropiat, mi-am luat un S6. Wow, ce trecere au făcut! E construit superb, metal și sticlă doar, un feeling incredibil la manipulare, se mișcă de vis, camera e extraordinară în continuare. Poate o să revin cu un review pe larg după mai mult timp de folosire.

Concluzia mea este următoarea. În momentul în care credeți că aveți o problemă cu un produs/serviciu pentru care ați plătit nu ezitați să reclamați asta. Nu ezitați să le cereți explicații oamenilor care vi l-au vândut și să le cereți soluții. Eu le-am cerut, mi-au fost oferite, și tocmai aceste explicații m-au făcut să evit iPhone 6 și să mă duc către Samsung S6.

samsung s6

6 comentarii

  • blaeahh tu esti cristi scutariu noi ceilalti suntem nimeni tu reprezinti presa care le poate face reclama negativa ..noi suntem tragatori la saiba tarii ,talpa tarii si noi nu avem ce sfori sa tragem ..deci ramanem cu s5…apropo pt s5 trebuiau date setari din fabricatie si se rexzolva problema..de evitat update-urile ota de preferat cu samsung kies pe calculator…la ota iti asumi responsabilitatile..a si inca ceva nu toata talpa tarii,arunca s5 si are bani de s6 …cu respect

  • Stiu cum e cu haterii. Ca sa fi evitat critica trebuia sa ramai cu problema nerezolvata. Atunci era bine pentru toata lumea. Daca ti-au rezolvat-o e naspa, ei pe mana cu ei.

    • nu ma supar deloc. De ce e piscotareala? Mi-am cumparat S6 cu banii mei in totalitate, fara reduceri, fara nimic. Nici macar nu l-am luat de la ei.

      Care e piscotareala?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.