web analytics
Diverse

Constatarile ultimelor zile, de pe patul de spital

M-am tot uitat și m-am tot minunat în ultimele zile.

  1. Șumudică e unul dintre cei mai proști oameni pe care i-am văzut în viața mea. La fel ca Pancu, ăsta și-a trăit modesta carieră în umbra Stelei și acum se bucură la fiecare problemă a campioanei.
  2. Le dau dreptate cititorilor care acuză siteurile și ziarele de sport că sunt părtinitoare. Am văzut zilele astea niște dovezi clare, lucruri care mi-au confirmat ceea ce știam despre autorii textelor. O să detaliem în viitor.
  3. Sunt curios dacă undeva, în lumea asta, există un fan al jucătorului de tenis John Isner. Mi se pare cea mai oribilă malformație a acestui sport, o mașină de servit, om a cărui singură calitate e aia că e plăvan.
  4. E funny reacția dinamoviștilor de pe facebook cu privire la situația conjuncturală în care se află amărâta aia de echipă. Și, ca de fiecare dată, ei aleg să se bucure făcând mișto de Steaua. Săracii…
  5. Îmi explică și mie cineva de ce eu plătesc lunar sute de lei drept contribuții la sănătate, iar statul îmi plătește mie doar 75% din salariu în concediul medical deși am suferit operații serioase?

StraightOuttaCompton

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.