web analytics
Diverse

Concurs. Discutăm despre fotbal și poți câștiga un tricou cu Romario Benzar

Îmi place că am reușit să ne strângem câțiva, destul de mulți, și putem discuta despre fotbal atunci când ne propunem asta. Și pentru că am promis că o să încerc să fac cât mai multe acțiuni prin care să vă recompensez pentru participare, în luna aprilie mă gândesc astfel. Am cumpărat de la magazinul Viitorului Constanța un tricou cu Romario Benzar, numărul 6. L-am cumpărat pentru mine, dar îl pun la bătaie pentru cei care se implică activ în viața blogului.

Așadar, concursul va ține pe toată ”lungimea” lunii aprilie și e destul de simplu. Nu trebuie să faceți nimic altceva decât ceea ce făceați și până acum, trebuie doar să participați la discuții la rubrica de comentarii a blogului. Adică pe blog, nu doar pe facebook. Dintre cei care vor comenta în toată perioada asta eu voi trage la sorți un câștigător. Dacă veți comenta la toate articolele veți avea mai multe șanse pentru că întâi trag la sorți un articol, apoi trag la sorți dintre numele care au comentat la acel articol. E limpede? Sper că e!

Regulile, cu liniuță:

  • comentează la articolele postate pe blog în luna aprilie 2017. Comentarii pe subiect, relevante, nu doar ”partikip”
  • pe lângă nume/nickname trebuie să ai grijă să pui adresa de mail validă, altfel nu voi valida câștigătorul
  • la finalul lui aprilie voi alege prin tragere la sorți un articol
  • tot prin tragere la sorți voi alege un nume dintre cele care apar la rubrica de comentarii
  • câștigătorul va primi tricoul cu Romario Benzar și, dacă vrea, pot să îl rog pe Benzar să îl semneze dacă îl prind pe la un meci prin București

Deci? Partikipi?

Ah, în caz că nu știați. Acum sunteți pe cel mai citit blog de sport din România. Și nu oricum, de departe cel mai citit. Danke Shanke!

34 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.