web analytics
Turism

CFR, o companie complet depășită de evenimente

Se miră unii an de an când vin rezultatele financiare ale CFR și văd pierderi de milioane de euro. Se mai miră de furturi, de lipsa organizării, de întârzieri și alte nenorociri.

Eu mă mir că mai poate exista o companie precum CFR în condițiile astea:

 • un bilet București – Iași la CFR costă 82,7 lei

bilet cfr bucuresti iasi

 • un bilet București – Iași cu avionul la Blueair costă

bilet blueair bucuresti iasi

Adică prețurile sunt aceleași, doar că trenul face 6 ore și de minute, în timp ce cu avionul sunt acolo într-o oră. Tare sau ce? Nu înțeleg de ce ar mai merge cineva cu trenul în condițiile astea. Ah, Blueair îmi dă voi să am și bagaj de cală în banii ăștia, în caz că vă întrebați. 🙂

9 comentarii

 • Observatia asta e foarte buna, sper sa ajunga la CFR iar daca nu ajunge, pe viitor, iti recomand sa-i pui si pe ei in cc. Poate in felul asta vor schimba si pretul pana la Tulcea de numai 75 de ron ( doar 5 ore si vreo 27 minute ) M..e CFR !

  • Pretul in sine nu e mare, problema e ca sunt conditii de cacat si ca faci de 3 ori mai mult decat intr-o tara civilizata, plus ca e diferenta mare intre clasa a 2-a de pe doua trenuri diferite, lucru total anormal. Dar nu-i nimic, sa investim in sport, sa facem stadioane ca nu stie pulimea cat ridica un stadion un oras de cacat.

 • Tocmai acum ce am facut 2 ore jumătate cu CFR-ul din Ploiesti spre Bucuresti ptr ca ramai cu trenul defect in câmp. Ce-ti poti dori mai mult?
  PS: In toata luna noiembrie si decembrie cu 78-80 de lei ai dus-întors cu Wizz

 • Da..e incredibil…CFR e un dezastru managerial. Un alt paradox e si Posta Romana, unde desi e mereu super aglomerat, sunt in insolventa :)) nu-mi explic

  • Ca sa iti dai seama cat de imbecili sunt cei de la posta romana. Eu locuiesc in sibiu si daca vreau sa trimit o scrisoare tot in sibiu, face 3 zile pentru ca e dusa in brasov prima data. Wtf???

 • Probabil e doar o oferta limitata cu avionul, si nu ma refer la timp ci la pret. Timpii sunt infecti, ti-o spune unul minim 10000 de km pe an il ultimii 6 ani si care a mai avut ocazia sa mearga cu trenul cu viteze de peste 300 de km la ora, insa n-aveam aceasta alternativa (avionul), iar cealalta varianta era si mai scumpa si mai putin sigur si mai putin confortabila: maxi taxi. Intr-o tara civilizata acesti 400 de km erau facuti in 2 – 2.5 ore cu trenul. Cum spuneai cu investitiile in fotbal? eram eu dobitoc cand ceream sa fie stopata orice investitie? sigur ca nu eram, nu m-ar mira sa aud ca si CFR-ul sponsorizeaza pe careva.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.