web analytics
Diverse

Colonelul Boroi vrea să găsească chestii cu care să mă șantajeze. Ajutăm un biet ofițer?

Am scris zilele trecute în ProSport că George Boroi, comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, este sluga lui Gigi Becali. Am scris că acționează la dorința recent eliberatului din pușcărie și că a desființat echipa de fotbal CS Steaua mințind mai apoi că nu erau jucători. Între timp am mai auzit niște chestii pe care, om bun fiind, vreau să vi le împărtășesc:

1. Ia vezi ce poți găsi despre Scutariu ăsta”, i-a transmis George Boroi ofițerului de presa CSA Steaua, Cristian Cârlan. Așa acționează un colonel în Armata Română, vrea să găsească chestii cu care să ce? Să mă șantajeze, să mă aibă la mână, să mă facă să scriu că îi stă bine cu mustața aia din anii ’80? E legal să folosești angajații și resursele pentru a căuta lucruri despre cineva?

Bre nea Boroi, știu că interacționezi cu presa de multă vreme și probabil crezi că și eu sunt ca ăștia de până acum. Doar că ghinion! Nu o să găsești nimic despre mine, însă eu voi avea grija ca în momentul în care îi vei ceda lui Gigi Becali tot Complexul Sportiv Steaua fără să respecți legea să ajungi la paturi suprapuse și vizite săptămânale.

2. CSA Steaua transmite informațiile ”aprobate” prin intermediul a 2 ziarici. Așa am auzit de la ei din interior, au o comunicare bună cu cineva  și prin intermediul acelor indivizi se varsă tot ce vrea CSA. Ei bine, ei doi trebuie să aibă grijă pentru că atunci când ne vom întâlni s-ar putea să aibă nevoie de armată pentru lucrurile pe care le spun despre mine și despre ai mei colegi. Și ne vom întâlni, curând și dureros.

Sursă foto: sport.ro

Sursă foto: sport.ro

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.