web analytics
Diverse

Colaborarea mea cu Sport.ro se încheie. Pentru moment

Începând de azi, colaborarea mea cu postul Sport.ro s-a încheiat. Definitiv nu pot spune că-i, poate ne vom mai intersecta pe viitor, însă nu voi mai merge la emisiunile de dimineață ale postului. Înainte să vă sară saliva din gură de plăcere și emoție distructivă, aflați că n-a fost concediere, n-a fost nici demisie, a fost o decizie de comun acord, oricât de aiurea sună asta. Deci nu m-am certat cu nimeni, n-are legătură cu faptul că i-am zis lui Mironică rele, cum că nu se pricepe la fotbal. 🙂

Repet, nu e exclus să ne mai intersectăm pe la meciuri, dar până atunci trebuie să le mulțumesc. În special pentru că am avut parte de o libertate pe care n-am visat vreodată că o pot avea. Am șters pe jos cu mulți oameni din fotbal, în special cu șefii de la Steaua și de la Dinamo, și nici măcar o singură dată nu m-a chemat cineva într-un birou să îmi reproșeze ceva. Zero intervenții, asta cu toate că pot recunoaște că de multe ori am sărit calul, că am exagerat. Am ținut să spun asta pentru că tot analfabetu’ de la aprozar trăiește cu impresia că șefii posturilor de sport dictează discursul. Nu știu la alții, dar mie la Sport.ro nu mi-a zis nimeni nimic.

Le doresc să fie în continuare singura emisiune-matinal neplictisitoare de la TV, deși misiunea e spre imposibilă fără să fiu eu invitat. Noi ne vom putea vedea în continuare pe la ProSport și, așa cum am tot spus, la un moment dat voi găsi o modalitate prin care să ne vedem constant sub formă de emisiune.

scutariu sport.ro

9 comentarii

 • Eu cred ca e mana securistului de Ciurli Burli. Nu stiu de ce am impresia asta, dar o am. Sper sa te revad cat de curand pe sticla, pentru ca de fiecare data cand erai invitat, nu mutam de pe sport.ro. Bafta, Cristi!

 • A refuzat-o pe hoasca aia batrana, gâscă aia care are impresia că se pricepe la fotbal, însă cel mai scârbos e ca are impresia că e frumoasa. A distrus experiența CE 2016 cu prezenta-i scârboasă de după meciuri. #PuieCosma

 • Moronic este, ca să folosesc o expresia preferată de-a lui, pământ de flori. Așa îl caracterizează el pe Tănase, pe care îl plasează ca valoare sub DeAmorim, dar totuși peste Tudor și Cojocaru.

  Chiar așa, cum crezi tu ca va arata echipa tip a Stelei, după transferurile lui Tănase, Boldrom și DeAmorim la Steaua? Cine joacă vârf și cine va fi titular în banda stângă?

  Altfel, sănătate și succes în continuare!

  • Comentariul de mai sus se referă, firește, la Mironică, însă auto-correct-ul meu ține cu el.

 • De undeva tot a venit initiativa.
  Cat despre emisiune…te-ai gandit sa faci ceva saptamanal pe youtube/facebook? Montat frumos sau chiar live.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.