web analytics
Fotbal intern

CFR Cluj – FCSB 1-1. Arbitrul prost, Alibecul bun și CFR-ul mișto

E incredibil cum de încă mai muncește Stoica Mihai la clubul ăsta. Din postura de director sportiv el a recomandat un atacant precum Golubovic. A venit Alibec, cerut și făcut de Gigi Becali, să demonstreze cum trebuie să arate un atacant adevărat. Cu preluări, cu șuturi, cu pase, cu implicare. Nu am nimic cu Golu-gol, însă între el și Alibec diferența e ca între un cartof și computerele NASA.

O să ziceți că m-am blocat, dar aștept o părere pro-De Amorim. Că eu nu doar că nu-l văd suficient de valoros pentru echipa asta, eu nu-l văd suficient de valoros pentru a juca în prima ligă a României. E deosebit de slab, nu are calități, pare că nici nu îi pasă, e un mister profund pentru mine prezența lui în echipa asta. Și nu prezenta cât faptul că e apreciat.

Arbitrul român e mort în cadă, as usual! Din reluările proaste înțeleg că a fost ofsaid la pasa lui Achim către Alibec, la faza penalty-ului. Apoi, penalty-ul pentru CFR nu mi se pare deloc penalty, a fost o contră și Achim îl atinge ușor cu gheata din inerție pe Larie. Eliminarea lui Alibec e absurdă, puteți să ziceți ce vreți. Știu că a zis Balaj că e simulare, dar nu mă impresionează. Dacă așa e regulamentul înseamnă că sunt proști ăia care nu-l schimbă. Bănuim că Alibec a căzut încercând să obțină fault, însă nu a cerut nimic, nu a ridicat mâinile și s-a ridicat într-o fracțiune de secundă. Ce a înșelat? Pedepsim gândul murdar? Apoi penalty clar la De Amorim, clar clar, plus un altul la Momcilovic. N-au furat, nu spun asta, doar sunt foarte, foarte slabi. Eu sunt curios dacă ăștia se uită la fotbal în timpul liber, dacă studiază fluierici din străinătate. Later edit, nici pe Deac nu l-aș fi eliminat.

N-o să aflăm, cred, prea curând. Însă eu vă zic ceva. Enache este pe lista cu vânzări urgente, tanti soția de antrenor are interes să-l împacheteze prin Azerbaidjan, nenea Soarele îl forțează și poate-poate. El e gaură, e daună totală, sărmanul. Vopsit și pensat reușește să fie penibil în fața porții, singur cu portarul, trimițând 50 de metri peste. Defensiv e jenant, ofensiv tot pe acolo. Și când te gândești că Dennis Man și Vlad Mihalcea nu joacă pentru că trebuie să fie vopsiți rupți precum De Amorim și Enache…

Mi-aș dori să își revină dpdv financiar ăștia de la CFR Cluj, e nevoie de competiție serioasă la vârf, plus că au potențial cu jucătorii ăștia. Nu mai vorbesc de spectatori, au adus pe 5 februarie 15.000 de oameni în tribună, în condiții de participare serioasă a clujenilor la protest. CFR e mișto, să nu moară!

Bălașa e ok defensiv, chiar dacă a avut mici scăpări. Totuși în ofensivă apare mai greu, pun asta deocamdată pe seama faptului că e nou, că vrea să se obișnuiască mai mult cu sarcinile defensive până să-și permită și altceva.

În loc să joace lați precum De Amorim și Enache nu mai bine ar fi forțați Man sau Mihalcea? Serios, pot juca puștii ăștia doi mai prost decât o fac consacrații lu’ pește? Bine, sper că revenirea lui Florin Tănase îl va scoate din acest sport pe De Amorim.

sursa: scrie deja gherțoiesc de mare pe poză

11 comentarii

 • Deci tu consideri ca un cartonas galben pentru simulare trebuie sa se dea pentru eventuala gesticulare de dupa cadere si nu pentru simularea propriu zisa?

  • Nu. Eu consider ca SIMULAREA nu este alcatuita doar din cazatura in cazuri precum asta. Simularea este alcatuita din cazatura plus gesticulare, plus intentia evidenta de a pacali.

   In cazul asta Alibec a cazut si s-a ridicat imediat, nu a cerut nimic, nici macar nu i-a dat arbitrului ocazia sa greseasca si sa fluiere fault.

 • e simulare clara la alibec , ca si-a dat seama de prostie si s-a ridicat repede sa nu ia galben e partea a 2 , intentia de simulare e clara !

  • ok, de acord, insa asa cum spuneam inseamna ca e regulamentul cretin. ce e asa grav in ce a facut alibec? cum a inselat regulile jocului? cum a trisat?

   • a vrut sa triseze. e ca si cum ai fura un ceas din magazin, apoi l`ai pune la loc inainte sa iesi pentru ca vezi politia la usa.

    • intentia nu e manifestata prin ”cerinta”? intentia e manifestata de cazatura doar? Atunci cum ne protejam de momentele in care fotbalistul chiar aluneca si cade?

 • Eu tot cred ca De Amorin are talent,problema lui este atitudinea.Enache ma face sa-l regret pe Semedo (adus tot de DOMNUL MIHAI STOICA,serios a adus acest om un jucator de liga 1 la Steaua?).Poate ca sunt eu subiectiv dar Jakolis este cel mai subapreciat jucator din Romania,nu am vazut jucator care sa centreze ca el + 90% din suturile lui se duc pe spatiul portii.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.