web analytics
Fotbal intern

CFR Cluj – Astra Giurgiu 3-2. Ce aveți, mă, nervoșilor?

Ce înseamnă să ai pe bancă un antrenor bolnav cu nervii care, pe deasupra, îți mai și permite să faci ce vrei. Scapă echipa de sub control, toată lumea lovește, toată lumea înjură arbitrul, toată lumea e nervoasă pe teren. Bine, imaginile cu Șumudică înjurând și amenințând arbitrul din tribună ar trebui să îl țină în afara fotbalului vreo 3-4 etape. Dar la ce comisii avem…

Am văzut începutul meciului, cu niște greșeli uriașe anti-CFR, și am crezut că Sebi Colțescu și cu băieții sunt puși din nou pe făcut fapte bune pentru Astra. Vă aduceți aminte meciul ăla cu FCSB când i-a nenorocit pe băieți, le-a anulat goluri. Ei bine, pe măsură ce au trecut minutele m-am lămurit. Sebi nu e hoț, cel puțin nu acum, e doar extraordinar de slab. E un arbitru prost.

Înțeleg că nu dai galben de fiecare dată când un jucător lovește mingea după fluierul tău. De acord, e în spiritul jocului. Bă, dar când vezi că mingea aia lovită după fluier face KO un jucător advers, când vezi că intră SMURD-ul pe teren și îl ia pe săracul Silviu Lung la spital, bagă mâna în buzunar și dă galben. WTF!?

Daniel Niculae e un analist TV bun, chiar îmi place când îl văd la televizor. Dar fotbalist nu mai e de câțiva ani, e doar una dintre șpăgile lui Rucăr Marius Șumudică, joacă doar pentru că are pile la domnu’ diriginte.

Sigur, cea mai nesimțită pilă, cea mai penibilă forțare e cea a lui Fabricio, acest vopsitor-tinichigiu adus special la cererea lui Marius Șumudică și care comite greșeli uriașe la fiecare meci. E incredibil de slab și, cu toate astea, nu o dată i-a luat Ninel apărarea. Se merită băieții!

Bun Deac în acest meci. Gol pentru că a fost pe fază, pasă de gol la 3-1, bun. Îmi place și de Nascimento, deși a fost scos prin minutul 65. La fel, Păun dacă e ghidat corespunzător poate să fie super util.

Ce debut a avut Antal, cu greu se putea mai prost. Penalty ratat, fault urât la faza din care Astra a înscris pentru 3-2. Nu cred că se simte tocmai bine.

Doar mie mi se pare că Ciprian Deac și-a făcut operație estetică? În zona nasului, pun pariu pe 5 milioane de euro că nu arăta așa înainte, zici că și-a mărit buzele, și-a făcut nasul și și-a întins pielea.

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.