web analytics
Fotbal intern

Clubul cu ”17 mijlocași și 3 fundași” lovește din nou

Mai puteți cu Darius Olaru la FCSB? S-a ocupat doamna Anamaria de răspândit zvonuri de spui că-i vânzătoarea la magazinul din sat care l-a văzut pe popă cum intră în locuința proprie cu trei puștoaice de liceu îmbrăcate sumar. Nici n-a așteptat să se semneze, nici n-a așteptat să își dea lumea acordul că și-a sunat aghiotanții, executanții, și le-a spus să mai lase știrile cu ea ”sexy la Dubai” și să scrie despre Olaru.

Realitatea este însă un pic alta. În acest moment, adică luni seară, Darius Olaru este la cel puțin șase luni distanță de FCSB. Lucrurile se pot modifica, probabil, dacă Gigi Becali se răzgândește sau daca pleacă vreun mijlocaș în următoarea perioadă.

Altfel, între Gaz Metan Mediaș și FCSB există un acord potrivit căruia Olaru va mai rămâne la clubul-mamă cel puțin până în ianuarie 2020. Există și posibilitatea să rămână până în vara lui 2020, dar e mică. În plus, suma de transfer o să fie de 600.000 de europeni, iar procentul pe care Gazul îl va păstra e încă discutat. Probabil se vor înțelege la 5% dintr-un eventual transfer.

Și ce legătură are titlul, mă întrebați? Păi are. Titlul e un citat dintr-un interviu recent al lui Mirel Rădoi, cel care vorbea despre campania absolut haotică de transferuri. ”Şi ne uităm că de ani de zile au 17 mijlocaşi şi au doar 3 fundaşi centrali în lot. Şi e clar că asta nu e o strategie. Asta e o chestie pe care o fac de ani de zile şi care poate să îţi iasă un an doi pentru că e întâmplătoare”, spunea Rădoi pentru Telekomsport.

Ce contează că nu au dublură reală la Benzar? Sau că dacă au, prin Belu, s-ar putea să n-aibă pentru că Benzar are șanse mari să plece. Ce contează că Momcilovic nu mai joacă fotbal și că rămân în Junior 2 meciuri pe sezon bune Morais? Sau că n-au fundași centrali? Sau că n-au portar. Sau că, sau că, sau că? FCSB transferă cum fac pițipoancele în magazinele de lux. La cantitate, ce e strălucitor, nu ce e nevoie.

3 comentarii

  • Fundasi, parerea mea, nu au gasit “chilipir” si “stafful” a zis : lasa Gigi ca ne descurcam noi, improvizam. Altfel nu am nicio explicatie…
    …Iar sa incepi “noul inceput” fara sa-i prelungesti lui Teixeira macar inca un an este cea mai mare prostie. E un jucator de care are nevoie orice echipa la nivelul ligii 1. Macar ca iti intra 65-70 minute si poate sa-ti rezolve meciul. Nu mai vorbesc ca nu poti sa faci trupa fara “batrani” si nici campionatul nu-l ei fara 2-3 ca el. Nu afirm asta acum dupa supergolul marcat ci pur si simplu cred ca e printre primii 10 fotbalisti de la noi si mai poate sa joace ca e “cazut din copac”, stie de ce sa se fereasca si cum sa munceasca in plus ca sa poata sa reziste inca la varsta lui.
    Ce sa mai zic… eu as putea paria ca Becali pierde si campionatul urmator. Pur si simplu nu vede padurea de copaci.

  • Ce contează ca nu o sa mai fie Texeira și aveam nevoie de un om în locul lui? Ce contează ca au plecat Stoian, Matei, Rusescu? Toți 3 oameni care joaca în linia de 3 din spatele vârfului… Dacă ție ți se pare ca 6 oameni pe 3 locuri sunt 17 mijlocași înseamnă că ești piesa. Olaru vine acum din vara asta, o sa vezi. O sa mai vina un fundaș central, pe stânga e Morais și Stan, pe dreapta Benzar nu pleacă și e și Belu.. Mai trebuie un mijlocaș central care sa joace în fata apărării și un vârf și fcsb are lot foarte bun

    • Da, așa e! SC FC Fcsb SA Mogoșoaia 2003 are lot foarte bun pentru locul 2 🤣🤣🤣 Așa cum îi place albanezului an de an🤣🤣🤣 Și vouă, cele 42 de ovine pregătite mereu să halească dejecțiile pușcăriașului

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.