web analytics
Fotbal intern

Cine e în play-out? Doar Dinamo București!

V-am spus că mi se pare că fanii lui Dinamo sunt cei mai amabili fani din lume? Altfel nu îmi explic cum pot accepta situația jalnică prin care trece clubul ăsta de când a intrat pe mâinile lui Ionuț Negoiță. Ah, amuzant! Vă mai aduceți aminte când vă bucurați că v-a scăpat de insolvență deși eu vă explicam că a făcut manevre prin care să scape tot de datoriile lui? Batman, Batman!

V-am spus că un club mare nu își poate vinde căpitanul și cel mai bun jucător pentru 200.000 de euro în Segunda Division? Mai ales în anul în care FCSB vinde cel mai bun jucător al ei pe 10 milioane de euro! V-am spus? Voi că nu, că economie, că așa e bine, că supraviețuim.

V-am spus că atunci când un fotbalist bun precum Mihai Răduț primește de la Dinamo o ofertă mai mică decât salariul de la Pandurii e un semn rău? V-am spus, voi vă mințeați că avea Răduț 20.000 pe lună la Tg. Jiu. N-avea, avea vreo 9000. Dinamo n-a putut mai mult de 7000, efortul maxim!

V-am mai spus că atunci când vinzi orice, când îl lași să plece pe Gnohere, când îi dai drumul aproape gratis lui Vali Lazăr și când îți vinzi mega ieftin cel mai de preț produs, pe Rotariu, te numești club mic? V-am zis! Voi că nu, că e nevoie de bani în club, de parcă v-a angajat Negoiță contabili pe toți.

Succes în apropiatul playout în cazul ăsta. Mare grijă, CSMS Iași e o echipă imprevizibilă, doar v-a dat cu terenul în cap în Moldova. Nici Voluntariul nu e rea, dar sigur veți defila în meciurile cu Pandurii și cu ASA Tg. Mureș, că ei joacă mai mult cu copiii și cu masorii.

Bine c-ați bătut FCSB!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.