web analytics
Fotbal intern

De la cine e oferta de 10 mil. € pentru Denis Alibec

Denis Alibec e ca și plecat de la FCSB! Și nu oricum, pleacă pe 10 milioane de eypo, bani buni. Da’ ce zic eu 10 milioane, pe 60 de milioane de euro pleacă, călare pe ei ca Sorin Ovidiu Vântu când făcea seps cu nevasta lui ”de la acea vreme” pe 100 de milioane de coco. A scos Gigi Becali o gogomănie pe gură și s-a răspândit zvonul mai ceva ca virusul Zika prin America Latină. Nu mai poți merge prin București că sare lumea pe tine. Am vrut să-mi cumpăr ieri două beri să mă uit la Monaco – Juventus și tanti de la magazin, cică, ”două beri și o pungă, 230 de mii de euro!”. Cum, doamnă? Da, cică. ”N-ai văzut că Alibec pleacă pe zece milioane de euro? E timpul să nu ne mai vindem ieftin!”.

Serios acum, nu sunteți curioși cum apar tâmpeniile astea? Hai că vă spun eu. În luna aprilie, căci atunci a scos Gigi Becali porumbelul, nu face nicio echipă oferte de zece milioane de euro pentru un jucător din România. Fie el și Alibec. Lucrurile stau, mai mult sau mai puțin, în felul următor:

1. Fotbaliștii interesanți atrag samsari de jucători mai ceva ca înghețata topită muște.
2. Tot felul de samsari, unul mai din Africa decât celălalt, se bagă cu nerușinare în seamă cu cluburile și vin cu oferte, și-o încearcă.
3. Samsarii obțin un soi de împuternicire pentru a negocia transferuri, de obicei promițând o sumă minimă de la care pleacă discuțiile.
4. În 99,9% din cazuri, împuternicirile astea sunt date degeaba, nu se întâmplă nimic.

Acum pe românește! La Gigi Becali a venit un dubios, cel mai probabil, care i-a spus că are relații în Premier League și că vrea să îl vândă pe Alibec acolo. Bre nea Gigi a zis că fără 10 milioane nu discută, iar africanul (zic și eu) a promis că da, că 10 milioane sunt suma de plecare, dar că poate obține mai mult. FCSB i-a dat o foaie, dacă i-a dat, ăla s-a dus să se dea mare în colibă la el, și așa va muri cazul. După asta a ieșit Gigi și a urlat că are 10 milioane pe Alibec, ofertă! Au trecut 2-3 zile și a sărit la 15, așa, fără explicații. Eu nu pricep de ce se oprește, de ce nu sare direct la 30-35?

*Asta nu înseamnă că Alibec nu se poate transfera pe o sumă mare. Înseamnă doar că niciun club din lumea asta nu face ofertă pe atât de mulți bani în luna aprilie unui român din Liga 1

13 comentarii

  • Deja a zis ca daca nu il da la vara pe 15, il vinde mai incolo cu 25. omul e nebun. pronosticul tau de 30 35 cred ca va fi atins pe vara daca castiga vreun meci prin calificari si da alibec un gol, o pasa de gol, un dribling..

  • Alibec este departe , chiar foarte departe de suma asta astronomica . Intr-un campionat mediocru iese in evidenta dar nu straluceste . Este capricios si supraponderal … Daca Gigi il vinde cu 4-5 mil tot este mult sau poate gresesc eu

  • Si pe andrei cristea l-a cotat la 20 de milioane :)) e posibil sa minta gigi fara sa fie nimeni interesat de alibec ca sa ii mai creasca putin pretul …nu?

  • Excelent. Doar ca e aproape imposibil sa explici asta cercopitecilor care iau de bune toate rahaturile din presa.

    • Asta nu prea e rahat de presa. Nu e ca si cum presa poate sa ignore atunci cand finantatorul unei echipe anunta un asemenea transfer.

      • Poate sa nu ignore, dar sa treaca balivernele astea la rubrica de “diverse’. Nu de alta, dar dupa ce am auzit in trecut aceleasi bombe, de genul Cristea Andrei la Chelsea, devine obositor.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.