web analytics
Fotbal intern

Cine este de fapt Ciprian Marica

Ați auzit de Marica, nu? Chiar și voi, fetelor! E băiatul ăla oarecum celebru pe care îl vedeți mereu pe facebook în ultima perioadă. Cam de vreun an jumate, de când joacă fotbal la clubul ALPAB, cum glumea cineva. Ei bine, cică se duelează Steaua și Dinamo pentru semnătura lui. Adică Steaua îi face oferte de sute de mii de euro pe șase luni, îi promite vreo 700.000 de euro dacă echipa se califică în Liga Campionilor. Dincolo, Negoiță face iar eforturi și scoate bani mulți pe care să-i dea înspre Marica.

Cine e, domnule, Marica ăsta? De ce se bat toți așa pentru el? Nu știu să vă răspund, sincer! Hai să vedem:

  • nu mai joacă fotbal de circa un an și jumătate, perioadă în care a stat prin spitale din cauza accidentărilor
    în ciuda echipelor cu nume pe la care a trecut, nu a impresionat
  • a dat 16 goluri în 73 de meciuri la Șahtior, 19 goluri în 93 de meciuri la VfB Stuttgart, 5 goluri în 34 de meciuri la Schalke și 6 goluri în 27 de meciuri la Getafe. Jalnic!
  • ultima experiență, cea mai relevantă în cazul de față, a fost complet ratată. Un singur gol în șapte meciuri la modesta Konyaspor din Turcia

De unde bătaia asta pentru Ciprian Marica? Serios, cifrele spun că nu a făcut mare brânză în carieră. Și are 30 de ani.

6 comentarii

  • Nu stiu ce sa zic, dar e cam cel mai bun jucator al nationalei de la scandalul cu sibutramina incoace. Ultimul an nu il recomanda, eu cred ca ar cam rupe in Liga 1

  • Presa incearca sa-l supraevalueze. E ca tine, Cristi. Sa nu ne trezim , ca si in alte cazuri in care am adus “printi”, viitoare pietre nestemate etc si sa constatam ca “Impăratul este in pielea goala”.

    • Presa incearca, saraca, dar e usor sa iti dai seama ce valoare are atunci cand sigurele lui variate sunt fcsb, dinamo si probabil niste echipe necunoscute din Turcia, Kazahstan, Irak etc.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.