web analytics
EURO 2016

Cine câștigă EURO 2016? Cum văd eu lucrurile

Sunt singurul care are impresia că EURO 2016 s-a terminat? S-a terminat în sensul în care nu văd cum ar mai putea să apară vreo surpriză cu privire la numele câștigătoarei, aceasta fiind Germania. Evident, în ochii mei. E destul de simplu. În primul rând, o parte din creierul meu funcționează spre a bloca argumentele pro-Franța. Precum cel că lipsește Hummels, că lipsesc Khedira și Gomez sau cel că Muller e într-o formă de căcat și nu mă refer la faptul că ratează penalty. Tot creierul blochează și argumentul Griezmann și argumentul Giroud. În momentul de față văd doar un portar, pe Neuer, care nu va lua goluri de la Franța. Văd un Evra distrus de Adi Popa și de Săpunaru, un Rami și un Koscielny penibili și un Pogba care-i decedat la acest EURO în ciuda faultului din care a dat gol Islandei.

Cealaltă semifinală e și mai clară, dar doar în mintea mea. Dacă Țara Galilor va arăta la fel ca și în meciul cu Belgia, portughezii n-au nicio șansă. Dar va putea arăta la fel fără Ramsey? De la portughezi nu mă aștept la ceva spectaculos, vom avea probabil același jenant Cedric în bandă, punct slab. Pe Ronaldo și pe Nani nu-i mișcă nimeni de acolo, deși Ronaldo a făcut unul dintre cele mai mizerabile meciuri ale lui în sferturi. Am spus că Portugalia va ajunge departe atunci când a început acest turneu, însă nu mi-am imaginat că o vor face cu atât de puțină strălucire. Bine, când decarul tău e Joao Mario…

Cote pentru câștigarea EURO 2016

5 comentarii

  • Franta si Portugalia sunt doua mizerii de echipa. Nu o sa ii fie usor Germaniei care pe langa astia care lipsesc o sa aiba si un public ostil, dar ii vad trecand de Franta. Dincolo si eu sper sa treaca baietii lui Bale, daca iar trece Portugalia dupa un 0-0 si gol in prelungiri sau la penaltiuri o sa incep sa ma uit la mondialele de darts.

    • Eu ma tem de norocul francezilor care impinsi de arbitrii vor lua euro.In mod normal ar fi Germania.O surpriza ff placuta sa ia Tara Galilor europeanul.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.