web analytics
Fotbal intern

Cinci nebunii de la Steaua – Ludogoreț 0-3

 1. Cine e tâmpitul care aranjează un amical cu echipa care ți-a provocat cea mai mare dramă din ultimul deceniu? Cât de proști sunt ăștia care se învârt în jurul FCSB? Uite că te-au bătut din nou și ți-au fwtut moralul înaintea unei posibile viitoare întâlniri oficiale.
 2. Singurul stelist care a fost în stare să centreze decent în cantonamentul ăsta a fost Sebastian Chitoșcă. Și ăștia îl dau la Voluntari ca să aibă fostul fotbalist Adi Popa loc în echipă. Grotesc!
 3. Toșca e pârnaie în centrul apărării. Terminați cu rodul minții crețe a lui Gâlcă și lăsați-l pe stânga, unde poate să fie bun. Momcilovic pare că are emoții, zici că e la primul meci la seniori.
 4. Mapika e ok, se vede că a jucat fotbal la alt nivel la un moment dat. Dar pare că încă așteaptă să îi fie tras șocul, e neuns, mai are nevoie de 10 meciuri ca să înțelgeacă cum se joacă pe aici fotbalul.
 5. Ca de obicei, strategie de transfeuri cretină. Au adus o mie patru sute de mijlocași ofensivi, dar în fața apărării sunt Bourceanu și Muniru, doi băieți care își au locul la încărcare/descărcare în piața de gros. Trebuie un portar mai bun, un fundaș dreapta și cel puțin un închizător.
sursă foto: facebook Ludogoreț

sursă foto: facebook Ludogoreț

6 comentarii

 • Mai trebuie vreo 59 de transferuri, nu conteaza ca si asa omogenitatea e praf.Mijlocasi centrali decenti sunt Pintilii si Filip, in majoritatea meciurilor o sa joace cu un singur inchizator, nu vad care e problema.

  • Pai stai, cum adica Filip? Kharja nu poate juca acolo? Sau Gebhart, el spune ca poate juca si la mijloc, ramane loc pentru trei mijlocași ofensivi fără să sacrifici vedete

   • Eu m-am referit la jucatorii apti in momentul asta.Kharja si Timo sunt 2 enigme, nu stiu cata baza iti poti pune in ei.Pintilii(Filip)-Popa, Stanciu, Hamroun, Chipciu-Marica.4-1-4-1 si aia e.Si in niciun caz Chipciu in zona centrala daca vrei sa mai scoti ceva de la el.Ce a facut aseara Reghe e impotriva firii…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.