web analytics
Fotbal extern

Cinci lucruri care m-au mișcat pe la unguri, cu ocazia Ungaria – România

1. Hai gata cu Budescu, că nu vă mai suport. Chiar punem toate speranțele unei națiuni în piciorul unui grăsuț mingicar pe care ABSOLUT FIECARE fotbalist care i-a fost coleg îl caracterizează drept ”miserupist”?

2. Am văzut un meci ok-ish, nu-s așa drastic ca cei care spun că și-au irosit viața urmărindu-l. Totuși, aș fi sărit gardul cu un cuțit după izmene ăla de portar care trăgea de timp din minutul 65. Așa nenorocit?

3. Am scris și pe facebook în timpul jocului. Cum să faci 1000 de km prin caniculă, să iei bătaie de la poliție și să riști decesul în Budapesta ca să ajungi să strigi ”Dinamo, Dinamo” pe un stadion în care nimeni nu dă un fuck pe echipa ta?

4. Nemții sunt din ce în ce mai proști. Și nu vorbesc doar despre faptul că lasă sirienii să le ocupe țara. Arbitrul ăla a fost complet ratat, i-a dat două faulturi gratuite lui Dszdszusszksak deși Chiricheș și apoi Papp nu au făcut altceva decât să sufle un pic mai tare înspre el.

5. Eu nu-i urăsc pe unguri by default, așa cum face orice român bun. Îmi place Ungaria, îmi place Budapesta, we’re cool. Dar tot aș fi dat drumul cuiului de la grenadă într-o peluză în momentul în care ne huiduiau imnul.

ultrasiilupeste

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.