web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Chipciu, Stanciu și Benzar, alături de campania ”Ajută-i să crească!”

Reunirea echipei naționale a venit cu lucruri bune și pentru noi, toți cei care contribuim la campania prin care vrem să ajutăm tinerii fotbaliști ai României. Alexandru Chipciu, Nicolae Stanciu și Romario Benzar ne-au ajutat cu ghete pentru cei mici, motiv pentru care le mulțumesc și ocazie cu care sper să mă ierte dacă voiau ca totul să fie fără să scriu, fără să anunț gestul.

Dar vreau să le mulțumesc public pentru că eu cred în puterea exemplului și vreau ca și cei la care încă n-a ajuns vestea să ne poată ajuta după ce vor vedea asta. Ei trei au fost băieți și pentru că au făcut asta din proprie inițiativă, au promis că vor ajuta și au făcut-o. Benzar a venit cu ghetele pentru copii de la Constanța, Stanciu și Chipciu le-au adus în bagaj din Belgia. Știu că poate nu vi se pare mare brânză, însă la câte se întâmplă în viața unui fotbalist din 2016 să faci o treabă promisă în urmă cu multe zile e de apreciat.

Am să mă ocup ca ghetele să ajungă la cei care au nevoie cu adevărat de ele. Mai mult, pentru că scopul nostru final este să ajutăm cât mai mulți copii, dacă printre voi e un colecționar care vrea să aibă în ”palmares” o pereche dintre ghetele astea sunt convins că poate oferi pe ele o sumă de bani suficient de importantă încât eu să cumpăr mai multe perechi pentru copii. Nu pe toate, pentru că vreau ca cei mici să se mândrească purtând ghetele unor fotbaliști importanți, însă câteva pot fi transformate în bani cu care să cumpărăm multe alte perechi.

20161003_210712 20161003_210810 20161003_210914 20161003_211023

*Cu Benzar am vorbit prima dată luni, la interviurile de la națională. Cu Stanciu nu am vorbit niciodată în viața mea, cu Chipciu am discutat în interviuri de-a lungul timpului și prin articolele în care, de cele mai multe ori, l-am criticat. Spun asta ca să vedeți că ceea ce au făcut ei nu a fost un gest de prietenie, ci unul de omenie. De băieție, așa se spunea la mine-n Berceni.

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.