web analytics
Fotbal intern

Cu Chipciu ce aveți? La Steaua mai vin 400 de spectatori, dar și ăia sunt inutili

Atunci când ziceam, argumentat cred eu, că Alex Chipciu joacă prost și că nu merită să fie în primul ”11” al Stelei mă înjurați toți. Râdeau ăștia de mine pe la TV, analfabeții de pe la site-urile culinare se distrau, suporterii Stelei îmi transmiteau nenorociri pe Facebook. Ce să mai, era veselie. Chipciu avea credit maxim din partea tuturor, deși era complet inutil și juca îngrozitor.

Acum, când și-a mai dat drumul, e fluierat constant de cei 400 de săteni care mai vin pe Național Arena la meciurile de acasă ale Stelei. A fost fluierat și cu Chiajna, deși a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. A obținut penalty și a dat și un gol, însă proștii îl înjurau și îl huiduiau pe final la fiecare atingere de balon.

Cine îi mai înțelege?

foto: FB Alex Chipciu

foto: FB Alex Chipciu

4 comentarii

  • Hai sa fim seriosi,a dat un gol cu chiajna si a scos un penalty dar nu stiu daca a reusit 5 pase bune tot meciul sau un sut pe poarta bun,chiar si golul a fost norocos,alt portar o scotea lejer mingea aia.Sa nu ne imbatam cu apa rece ca a batut steaua ca parerea mea e ca (stelist fiind) chiajna s-a dat la o parte,prea multe greseli,la mijloc dadeau pasele direct la adversar,in aparare fundasii centrali urcau spre mijloc cand steaua ataca….

    • Eu nu spun ca a fost de clasa mondiala, spun ca e in revenire de forma si macar pentru asta nu trebuie fluierat. Adica il demoralizezi in incercarea de a reveni la forma cu care te incanta in trecut?

  • chiar eram curios cand o sa recunosti si tu ca si-a revenit chipciu si nu mai e in forma proasta din sezonul trecut

    • Si-a mai revenit, nu si-a revenit. El e inca departe de forma de la inceputuri, din perioada Reghe. Dar chiar si asa, sa il fluieri pe revenire de forma mi se pare o dovada de imbecilitate suprema.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.