web analytics
Fotbal intern

Chipciu, afară! Popa, afară! Stanciu și Iancu, bătaie și afară!

Sigur că nu se va întâmpla asta niciodată, nu are nimeni curajul necesar să ia o măsură care poate revitaliza FCSB-ul. Însă, dacă suntem sinceri cu noi, vom vedea că plecarea ăstora ar fi benefică și pentru club, dar și pentru ei. Nu mai vorbim despre economiile uriașe la fondul de salarii – vreo 70.000 de euro pe lună – bani cu care deținutul eliberat condiționat care creditează Steaua poate să își tragă un nou strat de marmură albă peste gardul de prost gust din Pipera.

De ce zic să îi dea afară pe băieții ăștia? Simplu, pentru că doi dintre ei au un evident blocaj și fac rău echipei, dincolo de faptul că își fac singuri rău. Alex Chipciu este într-o formă execrabilă, cea mai proastă a carierei probabil, una din care e cât se poate de evident că nu mai iese. Nu în condițiile astea, nu la Steaua. Am mai spus-o, e un fotbalist care a arătat foarte bine la un moment dat, nu demult, și poate să ajungă în altă parte la forma aia. Ar fi util naționalei. Al doilea e Nicușor Stanciu, fotbalist pe care puțini antrenori știu să îl folosească. Se irosește la Steaua, are ghinionul să fie titular în cel mai prost moment al echipei din ultimii ani și dezvoltă frustrări pe care le vedeam doar la Iancu.

Adi Popa este un fotbalist cinstit, merită să fie lăsat în Azerbaidjan să își câștige viitorul. Serios, e suflet curat, băiat bun, dar a fost mereu un fotbalist mediocru. Ocupă un loc în echipă pe care aș dori să îl văd pe Răzvan Grădinaru, puști care este în momentul de față mai bun decât Popa + Chipciu + Iancu + Stanciu.

Nu în ultimul rând, FCSB trebuie să organizeze o bătaie organizată și cruntă pentru bășinosul de Gabi Iancu. Puști mai prost nu cred că am văzut în fotbalul românesc, nici Alibec nu a fost o epavă atât de mare. Băiatul e sinistru, ca joc și ca înfățișare și trebuie oprit să mai joace fotbal. Gata, adio pa!

foto: facebooku' lu' Gabi Iancu

foto: facebooku’ lu’ Gabi Iancu

9 comentarii

 • Da, da, da. Am crezut ca lista e deschisa si ca pot sa mai trec si eu cativa acolo.

  Am si solutia la problema: sa-i reactiveze pe Dica si Radoi. Echipa ar arata oricum mult mai bine cu ei (in teren). 😉

 • Mi-e greu sa comentez ceva, asa cum mi-a fost greu sa citesc materialul asta, dupa ce l-am citit cu încântare pe cel legat de Ronaldinho.

  Adaug totusi ca pe langa cei 4 mai sunt cativa titulari si umpluturi care at trebui “degajati” din curtea Stelei:
  1. “Ghilierme” e primul dintre ei. Cu el acolo pe stanga mi-e mai frica decat imi era cu Rapa pe dreapta la returul cu Ajax.
  2. Breeveld (de data asta sper ca am scris corect) e genul de jucător care poate fi bun doar la Gaz Metan Medias.
  3. Filip e intr-o situatie similara cu cea a lui Chipiu – e in cautarea formei de alta data si mi-e teama ca n-o va regasi la Steaua.
  4. Enceanu. Trebuie sa mai si argumentez?!?
  5 & 6. Alcenat & Papp. Primul e dezamăgitor constant, iar al doilea, atunci cand intra joaca lateral dreapta in conditiile in care Tosca, căruia trebuie sa-i cer scuze pentru ca l-am desconsiderat atunci cand a revenit la Steaua, joaca fundaș central. Si cand a jucat in centrul defensivei, hai sa luam un exemplu la întâmplare: uite, la Belgrad, a fost PUSCARIAS.

  Ziceam de Tosca. Pai băiatul asta e bijuterie pe lângă cei enumerasi mai sus. Jucat pe stanga, acolo unde e locul lui, poate deveni un reper in echipa Stelei.

  • Deci nu ma contrazici cu aia 4, doar mai adaugi pe lista. 🙂 problema e ca nu ar mai ramane nimeni la club daca pleaca toti :))

 • Era parerea mea.asa cum ai si tu.scuze daca am deranjat cu comentariul meu,nu se va mai intampla.pacea domnului!

 • =)))) Superb! Dupa excluderea acestor prapaditi sa fie adusi Robben, Reus, Hazard si Fabregas. S-ar acoperi posturile vacante!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.