web analytics
Fotbal intern

Chestii despre “episodul Zurich”. Răspunsuri

Fie că le-am primit eu, fie că le-am văzut prin altă parte.

De ce a fost publicată abia acum povestea, nu e dubios?
Recunosc, ar fi fost dubios dacă priveam de afară. Dar grăbirea publicării a fost făcută de dialogul dintre Decebal Rădulescu și Gigi Becali. În plus, pentru ProSport subiectul nu e finalizat, de aia am publicat doar o parte, el e în proces de documentare și urmează alte amănunte. De asta am spus ieri că nu era gata. O să fie!

Cum e? A băut și Reghe?
Speram că e evident, dincolo de ceea ce ați citit și în ProSport și în Fanatik. Bine, cu rezerva ca Fanatik încearcă să o repare, să o dea doar pe Mihai Stoica. Reghecampf a fost la aceeași masă cu Mihai Stoica într-o zonă în care erau mai mulți oameni din staff, nu pricep cum își asum minciunile deși sunt atât de mulți martori, atât de multe camere de supraveghere. Că n-a băut Reghe până să pice? Da, n-a zis nimeni că s-a făcut mut, el și-a continuat activitatea, s-a dus la meci, la interviuri.

Dezmințiri cu jumătate de gură. De ce?
Ceea ce a pus Mihai Stoica pe facebook e fenomenal. Cică a băut, dar se exagerează. Cu ce se exagerează? El n-a fost la meci, vă dați seama că n-a băut un șpriț de vară, nu putea să ajungă la meci. Apoi, Reghecampf n-a participat. Fo’ real? Păi abia ce a spus patronul tău că Reghe a participat, dar că nu a stat atât de mult, și tu apari cu asta? A dus apoi atenția în zona aia cu băutul rar, fără nicio legătură cu ce s-a scris. N-a zis nimeni că e alcoolic.

Gigi Becali știe doar o parte?
Eu cred că știe tot, inclusiv ceea ce n-am publicat noi încă. El nu spunea despre ”episodul rușinos de la Zurich” doar pentru că Mihai Stoica și Reghecampf au băut. Sigur, e foarte grav, dar nu e rușinos pentru Gigi Becali. De ce nu a spus? Nu știu, poate păstrează detalii pentru momentul despărțirii.

Beția e cea mai importantă?
Nu, din punctul meu de vedere nu e beția cea mai importantă. Cel mai important e faptul că Stoica, prin acțiunile lui din timpul beției, a pus în pericol echipa. Da, era greu să se ajungă la evacuare, dar responsabilii hotelului au amenințat cu asta, și-au notat asta în log-uri, au fost calmați după intervenții și promisiuni. Ați văzut pe cineva, Becali sau Stoica sau Reghecampf, care să nege amenințarea cu evacuarea?

Mai rămâne Reghecampf la FCSB?
Eu nu cred că mai rămâne foarte mult, Gigi Becali a surprins pe absolut toată lumea cu ieșirea asta. Și o să spuneți că nu zicea de Zurich dacă nu i-o ridica Decebal Rădulescu la fileu. Nu-i așa, el a dus discuția în zona aia, sunt convins că Decebal Rădulescu nu îl întreba asta dacă înainte cu câteva zeci de secunde Becali nu ducea discuția înspre indisciplină, băutură, țigări. Căci abia după ce Becali se prefăcea interesat de astfel de practici la echipă, abia atunci a întrebat Bică.

De ce a răspuns o parte a presei prin ignorarea subiectului?
Dincolo de lingăii clasici, ăia știuți de toată lumea, scursurile și zoaiele, sunt mulți care au ignorat subiectul pentru că nu au voie. Lumea asta e mai urâtă decât vă puteți voi imagina. Un teoretic jurnalist, un dinozaur inutil, îi plângea de milă lui Stoica, îi spunea să nu aplece urechea la răutăți. Asta după ce patronul lui confirmase deja ce scriam noi în ProSport. Wow!

3 comentarii

  • N-a fost si domnul nea la Zurich? Daca n-a fost se vede. Daca era si el, le punea lu alde mimi numai muzica bisericeasca si le dadea sa bea doar agheasma sfintita. Plus ca le aducea pe post de dantuitoare niste enoriase din corul bisericii. Treaba tare aci e alta.
    Alde Mimi si Prodan l-au trimis pe Tamas la somn si ei s-au dus la bautura. Trebuie investigata treaba, nu cumva Gabitu a sorbit si el niste licori sfintite?

  • L-am auzit pe Becali spunand ca Reghe a stat pana la 2. Banuiesc ca noaptea. Sau ziua? E un aspect important, fiindca daca e vorba de 2 noaptea, e posibil ca partenerii de intersectie ai lui Meme si Reghe sa fi fost si cativa jucatori. Sau jucatoare…

    • Gigi Becali e cum vreti voi, dar prost nu e. A aruncat-o bine, stie ca nu e momentul sa dea toate detaliile. Te vei lamuri in curand ce e cu Reghe la Zurich.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.