web analytics
Fotbal intern

CFR nu joacă frumos pentru că nu vrea. FCSB nu joacă fotbal pentru că nu vrea… Becali

Bre nea Gigi, atunci când karma își face de cap, karma nu ți-o întoarce ușor. Karma te întoarce cu spatele la ea, îți dă pantalonii jos și tot ce mai auzi este târâitul degetelor prin vaselina industrială. Gigi Becali n-a fost bănuit vreodată de inteligență, însă nu credeam că e capabil de o prostie așa mare. A vândut singurul portar ok din lot cu câteva zeci de ore înainte de reluarea campionatului, unul pe care acum are șanse mari să îl piardă. Are un puști în poartă, nevinovat săracul, care acum nu se ridică la nivelul Ligii 1.

 

Gigi Becali a distrus și șansele pe care FCSB le mai avea la victorie. A comandat intrarea lui Florinel Coman, jucător care n-a existat. L-a scos pe Nedelcu, cel care e peste Filip chiar dacă joacă slab. Filip a greșit (ochiometric) 75% dintre fazele pe care le-a avut de rezolvat. În plus, l-a scos pe Teixeira de pe stânga, postul pe care juca foarte bine în 2018, pentru a-i face loc lui Florinel. Oribil personaj! Becali, nu Florinel! Nociv și toxic, idolul României!

Ați văzut ce înseamnă, totuși, valoarea fotbalistului? Pentru că atunci când te enervezi și presezi, poți scoate faze de gol din fotbalul urât. O centrare, o pasă, un jucător care se demarcă bine și ai revenit în joc. Din păcate, nu e suficient. Dică ar trebui să contribuie cu ceva și nu o face.

Vedeți ce înseamnă mizeria pe care o face Becali? Coman e fluierat nu pentrucă cineva îl consideră slab, ci pentru că ăia din tribună îl considerau Mbappe, după cum le-a dictat idolul lor. Ei nu îl fluieră pe Coman, un puști de 19 ani care poate juca prost, îl fluieră pe cel uns de finanțator cu alifii false.

Modul în care CFR trage de timp e grețos. E sănătos pentru ei, dar e grețos. Sigur, nu ar trebui să le pese de ce crede lumea, îmi dau și eu cu părerea.

Dan Petrescu e bandit, el își vede interesul și îi iese. Sigur, că jocul echipei lui nu e atractiv? E adevărat, dar asta nu-l interesează, el câștigă. Că Dan Petrescu poate câștiga două titluri jucând horror? De acord, dar le câștigă. Aaaa, că fotbalul există și că fotbalul are bani pentru că voi vă uitați să vedeți un joc frumos e altceva. Probabil că Dan Petrescu crede că banii în fotbal vin de la mașinăria de printat bani de la UEFA, nu de la oamenii care vor să vadă ceva frumos.

În continuare eu cred că FCSB poate lua titlul, asta pentru că are lot mai bun. Sigur, ar trebui să aibă antrenor, altul, și un finanțator într-o zonă în care are acces rar la telefon, așa cum s-a mai întâmplat când FCSB lua ultimele titluri.

Cred c-am avut dreptate atunci când am analizat partida. Apărările ezitante au fost de ambele părți, nu îmi spuneți că v-a plăcut de cuplul Mureșan – Vinicius. Mi-a ieșit pontul de cotă 2.55 la GG și under 4.5, însă mai mult mă încântă faptul că mi-a ieșit analiza, că pariul nu a ieșit la bulan, a ieșit pentru că l-am oferit știind despre ce e vorba.

3 comentarii

  • Da, ambitia prosteasca a lui Gigi o sa-l duca la pierderea campionatului. Azi CFR mi s-a parut o echipa slaba. Adica de batut. Ma asteptam sa fie mult mai puternici, cel putin pe cartea pe care au ales-o, cea defensiva. Le va fi greu in play off cu nivelul asta. Au tratat cu indolenta ocazia de 2-0 unde Tucudean mi-a adus aminte de perioada de la Steaua cand nu prea se lipea la gol. Din nou mijlocul FCSB-ului este parca incomplet, prea putin penetrant, putine faze au produs, cel putin in prima repriza. Acolo mai trebuie inca un Teixeira.
    Dupa meciul trecut nici nu ma gandeam sa nu-l vad pe Stancioiu in poarta. Asta mic e prea relaxat, i-au dat la incredere de i-a iesit pe nas; dupa ce ca le-a facut cadou primul gol, il mai apucase si driblatul in careu…
    Dan Petrescu a venit la CFR sa i-a campionatul nu sa faca vreo “gasca nebuna” care sa joace frumos. Azi insa, repet, putea sa le permita sa atace mai mult pt ca era loc. Au stat si s-au tavalit pe jos, in loc sa puna mana sa joace.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.