web analytics
Fotbal intern

CFR își face de cap. Demiterea lui Dică e necesară

Singura modalitate prin care FCSB poate câștiga titlul anul ăsta este să coboare vreun zeu din Olimp și să joace în echipa lui Dică. Serios, n-au nici cea mai mică șansă. Ca să vedeți planul lor pentru iarnă: îl transferă pe Andrei Cristea de la Iași (35 de ani). Așa se întăresc ei. WOW! Probabil Golubovic nu era liber.

Nu e CFR vreo mare echipă, nu joacă cine știe ce fotbal. Bă, dar măcar vezi ceva concret în abordarea lor. Vezi cum ăia trei din față îți omoară începutul construcției prin presing, vezi cum Culio e cel puțin la fel de util ca Pintilii pe vremuri, vezi cum Țucudean face fix ce trebuie să facă un atacant de profilul lui, vezi cum experiența lor e suficientă pentru rezolvarea unor faze dificile.

La FCSB nu vezi nimic. Vezi un Roman execrabil, individ care nu e capabil să alerge cu mingea la picior fără să ia brazde de iarbă după el. Vezi cum Coman are jumătate de dribling reușit pe meci, cum Man continuă să aibă zero reușite.

Măcar v-a lămurit meciul ăsta cine e mai bun între Manea și Benzar? Că ultimul a avut fix 4 centrări perfecte, de gol, de care și-au bătut joc băieții, în special Gnohere. Manea a avut una, cât de cât ok.

Mă rog, eu zic că atât timp cât Dică o să fie acolo, FCSB e condamnată. Știu că se bagă Becali, știu că e greu când nebunu face ce vrea, dar asta nu scuză cu nimic faptul că FCSB e singura echipă din Liga 1 incapabilă să afișeze un joc în care poți identifica o idee tactică limpede. Eu n-am putut, poate puteți voi.

Cineva e idiot. Nu știu dacă Dică sau Becali, intuiesc că fostul încarcerat, dar cu siguranță e idiot. Nu există schimbarea lui Moruțan care intrase de 25 de minute. I-ai pus capac copilului, l-ai distrus. E gata. Club de amatori și de subordonați, de yes meni.

Oricum ar fi, demiterea lui Dică e necesară, nu mi se mai pare discutabilă. Orice antrenor cu nume poate face echipa asta să joace mai bine decât o face acum.

9 comentarii

 • Doamne, mi-e frică de ziua asta, dar am ajuns să-i dau dreptate lui Gigi Becali. Orice antrenor din lume, chiar și cei din Liga a 3-a pe care i-a bătut Dică cu SCM Pitești, ar fi scos un închizător! Mai ales că CFR-ul renunțase la Bordeianu! Normal că Nedelcu trebuia scos, nu Moruțan!
  Dar deh, așa e când schimbările ți le face altcineva, iar tu trebuie să decizi într-o fracțiune de secundă, că nu mai e timp să sune Luțu…
  Ați văzut fața lui Dică la eliminarea lui Roman, când trebuia să îl bage pe Rusescu? Priceless!

 • “FCSB e singura echipă din Liga 1 incapabilă să afișeze un joc în care poți identifica o idee tactică limpede”

  e, se vede ca nu urmaresti meciurile lui Dinamo

 • Termina cu Tucudean. Tu si toti specialistii din Romania care l-ai votat fotbalistul anului. Pai ce sa te mai miri ca te elimina Dudelange din cupele europene daca cel mai bun om din campoonatul intern e George (n.r. vezi reclama la BCR).

  Si, te rog, lasa-ma si cu Benzar. Atatea arfe n-am mai vazut de la Cupa Liceelor, editia 2003.

  Altfel, de acord cu ideea ca Dica nu poate. Si pentru ca cretinul de Gigi nu-l lasa. Iar schimbarea lui Morutan n-a avut niciun sens. Vezi reactia lui Nicky cand jl scoate pe baiat din teren. E limpede ca decizia vine din loja, nu?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.