web analytics
Diverse

Cenușăreasa în câteva click-uri rapide (P)

Cam tot ceea ce poți să vrei în materie de articole vestimentare pentru copilul tău se găsește acum pe site-ul Noriel. Este o ramură specială a site-ului, cea cu haine pentru copii, și acolo se găsesc cam de toate, de la rochițe la pijamale, de la geci, la compleuri și până la combinezoane pentru bebeluși sau de la tricouri și cămăși până la pantaloni și salopete pentru copii. Însă acum ne oprim asupra rubricii ”Costume carnaval”, una pe care sunt convins că o vom vedea tot mai populată cu produse în viitorul apropiat, și una care îți oferă șansa să faci transformarea în personajul preferat al copilului tău.

Vorbim aici despre ”kituri” de transformare în Cenușăreasa, spre exemplu. Un astfel de costum pentru copii costă 139,9 lei. Mai există și variantele de costume Disney Frozen Elsa sau costume Prințesa Sofia, la prețuri asemănătoare sau chiar mai mici decât cel cu Cenușăreasa. Și dacă nu vreți să transformați complet înfățișarea cu care copilul dumneavoastră merge, să spunem, la o serbare sau la o zi de naștere, puteți apela atunci doar la articole vestimentare simple. Pe site-ul Noriel veți găsi câteva zeci de pagini cu tricouri inscripționate cu mesaje intersante care, cu siguranță, vor strârni interesul copiilor. Găsiți, de asemenea, și pijamale cu mesaje pe placul celor mici. În rubrica dedicată veți putea alege între pijamale cu modele sportive sau cu mașini pentru băieți, sau cu prințese și alte personaje de desene animate pentru fetițe.

Bănuiesc că ați înțeles ideea, e destul de simplu. Cam tot ceea ce poți să îți dorești în materie de articole vestimentare pentru copiii tăi se găsește în această ramură a site-ului Noriel. Ca de fiecare dată, produsele vin cu o descriere suficient de stufoasă astfel încât să faci cumpărăturile informat, însă există și politicile normale de returnare în cazul în care, din diferite motive, nu ești pe deplin mulțumit de ceea ce ai cumpărat. Recomand cumpărăturile de pe site-uri consacrate, așa cum este cazul de față, pentru că doar de pe astfel de site-uri ai garanția că vei putea primi lămuriri, răspunsuri și, eventual, banii înapoi dacă produsele nu corespund descrierii. Magazinele consacrate lucrează, de regulă, cu producători cu renume și au grijă ca produsele pe care le comercializează să respecte standardele stricte de calitate pe care trebuie să le respecte produsele ce se adresează copiilor. Evident, vorbim despre cerințe speciale pentru că cei mici au nevoie de produse care să nu le pună sănătatea în pericol, dar care să fie și suficient de rezistente unui regim de uzură intens.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.