web analytics
Fotbal intern

Cele mai citite 10 texte de pe blog în 2018

Diversele instrumente de măsurare pe care le am pe blog mi-au făcut un top 10 al celor mai citite texte din acest an. E cât se poate de puțin surprinzător, așa că vi-l arăt și vouă, poate erați curioși.

Locul 10

Locul 9

Locul 8

Locul 7

Locul 6

Locul 5

Locul 4

Locul 3

Locul 2

Locul 1

8 comentarii

 • @CristianScutariu

  Paduri tropicale, bursa si cristianscutariu.ro. 😉

  Nu prea iti inteleg reactia. Tu esti un om pasionat de sport, m-as fi asteptat sa intelegi de ce mi se pare penibil ca cele mai citite articole pe site-urile si blogurile de sport sau de “sport” din Romania sa fie constant cele cu scandaluri, tate, “poze incendiare”, ce a mai facut/debitat jiji, etc.

  • si eu ma asteptam sa intelegi rationamentul. si faptul ca, intr-o lume precum asta, nimeni nu face presa sa iti gadile tie egoul. Se face presa, in halul in care se face, pentru bani. Asa cum se face orice. Si daca lumea consuma Adria Cola nu o sa isi faca niciun magazin stoc de suc de aloe.

 • @MosCraciun
  Cam asta e nivelul majoritatii cititorilor de bloguri/ziare mai mult sau mai putin de sport din Romania.
  Am mai spus-o: daca te uiti pe gsp sau gigisport la topul celor mai citite articole, te ingrozesti.

  • Daa, nu sunt de vita nobila ca tine? Tu citesti doar despre Bursa si despre viata in padurile tropicale.

 • cu toata dragostea, delirium, daca as avea de votat intre #muiepsd si #rezistcueaingura, mai bine la o adica stau acasa sa ragai de la niste mici si bere, si apoi sa ma interesez daca mai dau vize de congo.

 • @delirium , asa arata un postac psd-ist,din pacate unul slab intelectual. Asta cu”tavalinddu-se # rezist” e propaganda Antena 3.

  “Fi-mi-ar scarba’ sa imi fie.

  Cate gunoaie pesediste mai inghite tara asta ?

 • decat cu jegurile, acelea de la #rezistcueaingura, mai bine votez psd, si chiar, o voi face. Turul 2 la presedinte, merg cu psd, sa fiu, anti-#cueaingura. Turul 1, merg cu ai mei, ca de fiecare data, apoi, intorc armele, si votez psd, si sper, sa castige, sa ii vad tavalindu-se pe cei de la #, infectii de oameni.

 • Aproape toate articolele cele mai citite au legatura direct/ indirect cu fc fcsb.
  Nu e de mirare.
  E aceiasi tara unde PSD ul strange milioane de voturi

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.